Bij een vakantie hoort ook lekker eten en dat kan je zeker in Hua Hin. Deze prachtige badplaats is een klein paradijs voor iedereen die graag van goede maaltijd geniet. Een voorbeeld daarvan is Andreas Italian Restaurant en Grill in het centrum van Hua Hin.

Andreas is een stijlvol en intiem Italiaans restaurant waar je in een leuke ambiance kan dineren. Je kan zelfs kiezen: binnen of buiten op het dakterras. Ook geschikt voor besloten partijen of een speciaal etentje met vrienden of collega’s.

De authentieke Italiaanse gerechten worden zorgvuldig bereid met eigen geïmporteerde ingrediënten. Naast pastagerechten en risotto heb je de keuze uit verse vis, perfect gegrild vlees en natuurlijk de immer populaire pizza.

Er is een grote keuze aan Italiaanse desserts en vergeet de wijnkaart niet met Italiaanse rode, witte en mousserende wijnen.

Voor meer informatie kan je terecht op de website: andreas-ristorante.com

Video: Andreas Italian Restaurant en Grill in Hua Hin

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/nhJGcCkjV8Q[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Uit eten in Hua Hin: Andreas Italian Restaurant and Grill (video)”

  1. jasmijn zegt op

    Ik ben niet kiniou wat prijzen betrefd qua eten, maar als ik de prijslijst bekijk en wilt echt lekker uit eten daar gaan met alles erop en eraan(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, wijn, dan ben je met 2 personen toch al gauw 5000 baht kwijt en dat lijkt mij, ik lijkt mij nou niet echt goedkoop voor een restaurant in Hua Hin..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website