Het Fritkot in Soi Langkee is al sinds 1 maart van dit jaar gesloten vanwege de beperkingen in verband met de coronacrisis. Inmiddels is er ook een poster op het rolluik verschenen met de mededeling, dat de zaak te koop is.

Natuurlijk heeft de omzetloze periode een rol gespeeld, maar er was enig licht in de tunnel, toen enkele weken geleden alle restaurants en (mobiele)streetfoodkramen weer open mochten. Restaurants moeten het nu vooral van thuisbezorging hebben en de kramen voor streetfood doen volgens mij redelijk goede zaken. Het Fritkot had ook kunnen profiteren van de heropening, zeker als het zich aangesloten had bij Grab of Panda.

Of het voor de sluiting van 1 maart goed draaide kan ik niet zeggen. Ik kwam er wel eens voor een patatje met bal gehakt of frikandel, maar je kunt mij geen vaste klant noemen. Het eten, dat met prima apparatuur wordt bereid, was zeker goed te noemen.

Misschien heeft de verkoop een andere reden en als de huidige uitbater dit leest, kan hij mogelijk een toelichting geven. Mocht u geïnteresseerd zijn om het Fritkot voort te zetten, bel dan met 089 579 7456.

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Het Belgische Fritkot in Pattaya is te koop”

 1. Paul zegt op

  Wat de friet betreft die waren ok , maar de paar keer dat ik er was stond ik er altijd alleen

  • l.lagemaat zegt op

   Op dat zeer drukke verkeerspunt was het zelfs met een motorbike moeilijk te parkeren.
   Alleen lopend daar naar naar toe!

 2. keespattaya zegt op

  Ik vind het wel leuk om een Thaise dame een snack te laten proeven zoals wij die kennen. Ook bij Sportsworld in soi Buakaw kan dit. Natuurlijk ook bij dit fritkot. De dame die ik de laatste keer meenam naar dit fritkot wilde de andere dag al terug want ze vond de bamihap heerlijk. Ook de frikandel speciaal wist ze te waarderen , maar de bitterballen vond ze duidelijk niet lekker want die mocht ik opeten.

 3. Jacqueline zegt op

  Wat jammer , wij kwamen er met regelmaat een lekkere zak friet met frikandel speciaal met curryketjup eten .
  Ik hoop dat de Holland snackbar van Ohn het overleeft zodat we daar als afwisseling lekker westers kunnen blijven eten .
  MAAR wij en meerdere van de vaste overwinteraars gaan pas weer als het corona virus overwonnen is, of wanneer er een vaccin is , en daar zal de Thaise horeca niet op kunnen wachten .
  Groetjes Jacqueline

 4. T zegt op

  Erg jammer en ook een drama voor de eigenaar en het personeel, maar ik vrees dat dit lot er nog veeel meer gaat treffen.
  En als alles eenmaal weer alles open is denk ik dat veel mensen bang zijn een nieuwe eigen horeca zaak te openen in Thailand, zeker dit soort specifieke horeca dus veel leegstand overal.
  En dat komt dan ook niet al te gezellig over op toeristen, corona is veel meer als een vervelende ziekte maar meer een sloper die enorm veel sectoren en mensen momenteel helemaal kapot maakt zonder dat ze het virus hebben.

 5. Fred zegt op

  Spijtig. Ik vond het leuk om af en toe een snack af te halen. Er gaan nog vele zaken dicht gaan. Het zal wachten worden op een vaccin 1ste helft 2021.. dus hoogseizoen december zullen ze ook geen toeristen krijgen. Ik vrees pas vanaf de lente 2021


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website