Een mooie reisgids voor Koh Chang

Door Gringo
Geplaatst in Eilanden, Koh Chang
Tags:
18 februari 2018

Koh Chang is het grootste eiland van de Koh Chang archipel in het oosten van de Golf van Bangkok, in de provincie Trat. Het is een uitstekende vakantiebestemming, maar voor mensen, die bijvoorbeeld in Bangkok of Pattaya wonen ook een prima mogelijkheid om er een paar dagen te genieten van wat Koh Chang en de omringende eilanden te bieden hebben.

Regelmatig ontmoet ik buitenlanders, die op vakantie in Pattaya zijn, die er enkele dagen naar toe gaan en steevast komen zij enthousiast terug. Tot mijn schande moet ik bekennen, dat ik al wel veel van Thailand heb gezien, maar nog nooit op Koh Chang ben geweest.

Nu is de nieuwe Koh Chang Guide uitgekomen en bij het doornemen van die mooi uitgevoerde gids, met nuttige informatie over van alles en nog wat, kreeg ik de neiging om maar gelijk richting Koh Chang te vertrekken. Ik kon die neiging nog wel onderdrukken, maar vast staat, dat ik binnen niet al te lange tijd op één van de Koh Chang eilanden te vinden zal zijn.

Zie de nieuwe gids hier: www.koh-chang-guide.com

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Een mooie reisgids voor Koh Chang”

 1. Peter zegt op

  Erg benieuwd naar de inhoud van de gids. Helaas, als op de voorpagina al toeristen getoond worden, rijdend op een olifant wat zou de inhoud dan zijn. Barstens vol advertenties, en info heb ik nauwelijks kunnen ontdekken. Dus snel de prullenbak in.

  • Gringo zegt op

   Tja Peter, ik begrijp hier uit, dat jij Koh Chang goed kent, ook hoe je er moet komen, de belangrijkste telefoonnummers ken je uit je hoofd, de omringende eilanden zijn geen geheim voor jou, je weet waar goed te eten en te drinken is, kortom jij hebt die Koh Chang Guide niet nodig, jij weet alles!

   Kun je je voorstellen, dat anderen, met name bezoekers die nog niet eerder op het eiland waren, wel goede informatie, zelfs uit de advertenties, halen om hun trip aan Koh Chang goed voor te bereiden? Voor die mensen is de Koh Chang Guide gemaakt!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website