Ann had zichzelf voor zondagavond weer uitgenodigd en dat kon ik natuurlijk niet weigeren. Direct na het uitvallen van Max V. mocht ze naar de bar komen, had ik haar van te voren al laten weten.

We dronken wat, niet te veel, want ook deze dame heeft een alcohol-intolerantie. Ik heb haar daar het één en ander over laten lezen en ze herkende zich er helemaal in. Ze weet nu ook dat het niet helpt om elke keer te proberen ietsje meer te drinken, dus het blijft bij één flesje Spy en dan water.

Verder heb ik nog een keer heel duidelijk gemaakt dat Tuk-Tuk butterfly is en dat zelfs zij dat niet kan veranderen. Ze is wel mijn number one van deze vakantie en heeft een klein speciaal plekje in mijn hart, maar ik kan haar niet de zekere toekomst brengen waar ze naar op zoek is. Anders zou ik dat misschien wel doen. Volgens mij begreep ze het. Ik liet haar de pagina op Thailandblog zien met haar foto en het verhaaltje over haar.
Google vertaalde het verhaal in het Engels en Thais. Ik waarschuwde dat het wel fouten zou bevatten, en het was sowieso een beetje onzeker of ze zoveel publiciteit wel op prijs zou stellen. Gelukkig viel het in goede aarde en ze was helemaal opgetogen. De foto was precies goed, ze vond zelf dat ze overkwam als een zelfbewuste sterke vrouw, en ze was toch niet voor iedereen herkenbaar, en verder klopte het verhaaltje ook. Ik moest de link op haar telefoon als bookmark instellen, zodat ze het makkelijk terug kan vinden.

Dat was goed afgelopen, ik had wel behoefte aan een uitgebreide geheel verzorgde douchebeurt, een lange cha cha (langzame) massage en een kleine vrijpartij, dus gingen we snel naar mijn kamer. Na de plichtplegingen hebben we samen nog heerlijk een uurtje geslapen, toen was het bijna twaalf uur en moest ik haar naar huis sturen. Zij moest de volgende dag weer werken en ik had nog niet al mijn kruit verschoten.

Ik zei dat ik haar toch in ieder geval 500 Baht wilde geven, omdat ze mij toch het beste gewoon als customer kon blijven zien – een hele aardige wellicht – maar toch. Ze moest even zichtbaar nadenken, en toen, terwijl haar gezichtje naar de stand ‘Eureka!’ sprong, wist ze het: ‘You may also give me more!’ Ik rondde het af op 1000 Baht en we leefden nog lang en gelukkig. Dat laatste valt natuurlijk nog maar te bezien.

Vast staat dat Frans over ruim twee dagen geacht wordt weer terug te vliegen naar Nederland. Ik heb nog de nodige achterstallige sociale verplichtingen weg te werken hier, dus de komende, laatste, dagen is er vrees ik geen tijd voor een verhaaltje. Kwestie van prioriteiten stellen.

Ik heb nog wel wat losse flodders in portefeuille en zodra ik terug ben wil ik daar bij voldoende belangstelling met enige regelmaat vast wel iets leesbaars van proberen te maken. Maar nu gaat Frans, met of zonder uw welnemen, nog even lekker ordinair de hort op.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Frans Amsterdam in Pattaya (deel 21 en slot): ‘Butterfly Frans gaat terug naar Nederland’”

 1. Bert zegt op

  Frans bedankt dat je ons hebt laten meegenieten van jou belevenissen op je welverdiende vakantie.
  Ik heb er in ieder geval van genoten en hoop dat je de laatste dagen nog veel plezier kunt maken.
  hopelijk verras je ons vanuit het koude NL weer met een paar leuke artikels.
  Op naar de volgende vakantie.

 2. Sylvester zegt op

  Leuk Frans
  bedankt
  en een goede vlucht naar Nederland

 3. LOUISE zegt op

  Hallo Frans,

  Een hele goede vlucht naar de kou en storm.
  Tenminste als ik onze vrienden moet geloven.
  Dus maak je borst maar nat als je de deur bij Schiphol uitloopt.

  Altijd weer heerlijk je recht voor zijn raap stukjes te lezen en maling hebbende aan wat anderen er ook van mogen denken.

  Kom maar snel terug.

  Groetjes,

  LOUISE

 4. Franspattaya zegt op

  Mijn welnemen heb je!
  Dank voor jouw fraaie verhalen, ik keek er telkens naar uit.
  Jammer voor jou (en velen van ons denk ik) dat jouw verblijf bier er nu snel op zit.
  Goede reis terug.

  • Fransamsterdam zegt op

   Leuke typefout.

 5. Jan Splinter zegt op

  Ik durf te wedden dat er ook heel wat bloglezers zijn die net als ik opgelucht zijn dat onze Franske eindelijk is klaargekomen. De Pattakese prostitutiesector zal niet over zijn vertrek komen en hunkeren naar zijn terugkeer. Going home by helicopter, butterfly Frans?.

  • Fransamsterdam zegt op

   Waar wedden we om?

 6. Ronny Cha Am zegt op

  Leuke verhalen en belevenissen van een Thailand vakantieganger waarvan er zovele duizenden zijn die voor dat zelfde naar dit land komen. De rest alleen maar voor het eten en de mooie stranden.. ha ha haa.
  Bedankt Frans…. volgende keer weer…

 7. John Chiang rai zegt op

  Haar hoop op een vaste relatie,heeft ze volgens mij nog steeds niet opgegeven,en dat was volgens mij ook de belangrijkste reden van haar,om te zeggen,,From now on you not pay anymore”.
  Met deze laatste uitspraak probeert ze bij jou te punten,in de hoop dat jij jou losbandige single leventje,toch nog overdenken zult.
  Dat ze jou met deze uitspraak in de ziel getroffen heeft,zodat je nu in je hoofd misschien allerhande fantasiën begint te ontwikkelen, hoe leuk ze jou wel vinden moet,is niets anders als deel van haar strategie,je toch nog soft te kloppen.
  Een strategie die in eerste instantie uitsluitend haar financiële en sociale toekomst verzekeren moet,en niets anders.
  Dat later uit een dergelijke vaste relatie toch wel een echte liefdesband ontwikkelen kan,heeft meestal te maken met een soort oprechte dankbaarheid,en symphatie,en hierbij wordt het leeftijd verschil,en het uitzien graag vergeten.
  Een oudere man die van zichzelf weet dat hij met zekerheid geen Adonis meer is,betaald voor een droom die van haar bewust in stand gehouden wordt,in de hoop dat je haar vaste financiële verzekering zult worden.
  Bij twijfel veranderd ze haar eerder gemaakte belofte van,,From now on you not pay anymore” in ,,You may give me more”zodat je eigenlijk weten moest,dat je niets anders bent,als een gewone customer, die ze al haast als serieuze vaste toekomst Partner heeft afgeschreven. Ik wens je een goede vlucht terug naar Nederland,en een goede thuiskomst in de realiteit.

 8. Facttester zegt op

  Ik ga jou en je verhaaltjes missen, Frans! Jammer dat ik je nooit in levende lijve heb kunnen ontmoeten, ook al was ik regelmatig in Wonderful Beer Bar 2. Jammer, maar ja, als ik niet weet hoe je er uitziet… Who the fuck is the famous Frans? Misschien krijg ik bij je terugkomst nog ‘n kans…

  • Danzig zegt op

   Herkenbaar aan het zweetbandje, dunkt me.

  • Fransamsterdam zegt op

   Als u mijn verhaaltjes regelmatig leest weet u vast wel waar ik aan te herkennen ben.

 9. Luit zegt op

  Genoten van je stukjes Frans en petje af voor je eerlijkheid. Er zijn natuurlijk ook enkele die de kat in het donker knijpen>>>>

 10. johan zegt op

  Beste Frans,

  Bedankt voor het schrijven van een deel van je dagelijkse belevenissen. Ik heb ze met plezier gelezen.

 11. edu zegt op

  Frans bedankt. Ik zal je missen.

 12. Erwin Fleur zegt op

  Beste Frans,

  Ik heb genoten van je verhalen en laat snel weer van je horen.
  Bedankt!!

  Met vriendelijke groet,

  Erwin


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website