Altijd je geduld bewaren, glimlachen en beleefd zijn. Dat wordt er bij de Thai van jongst af aan ingeprent. Over het algemeen gaat dat goed, maar in het heetst van de strijd laat ook een Thais zijn emotie wel eens gaan.

Dat blijkt uit dit filmpje van de R2M Thailand SuperBikes 2011 op het Circuit Nakhonchaisri in Thailand op 19 juni 2011. De race wordt gekenmerkt door een reeks van incidenten. De sportmannen proberen elkaar van de weg te rijden en letterlijk van de motorfiets af te schoppen.

Enfin, bekijk het filmpje en trek je conclusies.

 

2 reacties op “Motorrace op z’n Thais? (video)”

  1. Chang Noi zegt op

    Ja prachtige film, ik kende de film al. Vooral het laatste stuk is prachtig … politie erbij om ze in de pit-stop uit elkaar te houden. Jammer genoeg rijden deze jongens niet alleen op straat maar ook gewoon weer op het circuit … gelukig ben ik zelf geen circuit rijder.

    Chang Noi

  2. Nok zegt op

    Ik vind het verkeer op de Bangkok Highway spannender dan dit. De motorbikes met jonge jongens erop die slalommend tussen de auto;s door knallen op hoge snelheid je ziet ze overal.

    Zonder helm, korte broek, slippertjes an en dat op superdunne race-bandjes op een weg waar van alles kan gebeuren. Je moet het maar durven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website