In de categorie ‘This is Thailand‘, kwam ik deze foto tegen. Ik ben benieuwd hoe de eigenaar dit gaat oplossen?

Veel succes!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Hoe gaan we dit oplossen?”

 1. Piet zegt op

  Dit heb ik nog nooit gezien bij een Toyota pickup die ze ook zwaar overladen.

  Ik denk dat deze Somchai nu zijn broer gaat bellen (die waarschijnlijk naast hem op de markt staat ook met vis) en dat die hem komt ophalen.

  Thai blijven altijd meer gewicht meenemen tot de boel breekt. Maximum laadgewicht hebben ze nog nooit van gehoord. Ik denk hierbij vooral aan de baht busjes.

 2. Pim zegt op

  Iedereen kan toch zien dat dit het nieuwste model mitsubishi kiepwagen is .
  Naar horen zeggen zijn zij nu een VAN aan het testen om de passagiers snel in en uit te laden .

 3. Alex zegt op

  Hij belt zijn familie op en die gaan zo zitten dat de twee stukken weer te samen komen en ze rijden naar huis, alles ok.

 4. Willem van Doorn zegt op

  Iets wat je veel ziet: te zwaar geladen. Dat dat niet stuurt, wordt kennelijk (hoe is dat mogelijk zeg ik als oud-Citroeneigenaar) genegeerd. De druk op de achterwielen (die niet erg achteraan zijn geplaatst) kan zo hoog oplopen en die op de voorwielen zo laag worden dat de hele pick-up achterover kiept. Met name bij het afrijden van een ferry gebeurt dat nogal eens. Ik woon op een eiland (Koh Chang), moet nogal eens het eiland af en later weer op, en heb dit kiepen al verscheidene malen zien gebeuren. Maar gewoon doormidden breken, ja dat is een plaatje waard.

 5. l.lagemaat zegt op

  Twee aan elkaar gelaste delen van verschillende auto’s kan dit soort problemen geven.
  In Duitsland absoluut verboden en komen niet door de TÜV keuring.
  Misschien maken ze van het achterste gedeelte een aanhangwagen?!

  groet,

  Lodewijk

 6. Erik zegt op

  Lang geleden zat ik in Bkk in een taxi die van onder totaal was doorgerot. Met remmen vouwde die in het midden ook zo half op..

 7. Rob zegt op

  Die Pickups zijn al niet van al te beste kwaliteit,gebouwd in Thailand, dat zegt genoeg. Zolang ze in Thailand nog RVS (roestvrijstaal) maken, dat roest, begrijp ik ook zo een zwakke auto.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website