Alsof er nog niet genoeg shows in Pattaya te bewonderen zijn, komt er nog een show bij. Een bevriend iemand in Nederland liet mij weten, dat hij een uitnodiging had ontvangen voor de Grand Opening van de KAAN SHOW, een “spectaculaire cinematografische live-ervaring” op 20 mei aanstaande.

De KAAN SHOW

Elke vergelijking met bestaande shows in Pattaya gaat mank, het is iets geheel anders. Uit de ronkende tekst van de website begrijp ik, dat het gaat om iets geheel nieuws voor Thailand, namelijk “Een nieuwe hybride van live actie op het podium, gecombineerd met animatie- technologie van wereldklasse en een state-of-the-art audiovisueel systeem” U wordt in een 90 minuten durende show, waarin wel 90 kunstenaars en acteurs optreden meegenomen naar een fantasiewereld, dat geïnspireerd is door Thaise literatuur, waaronder Ramayana, Pra Apai Mani, Krai Thong en nog veel meer.

Singha d’Luck Cinematic Theater

De show wordt opgevoerd in dit theater, dat, geheel nieuw en waar kosten noch moeite zijn gespaard, is gebouwd op een groot landstuk aan Thepprasit Road Ik ben er in de aanbouw al eens langsgelopen en nu dan de Grand Opening aanstaande is, ben ik weer een kijkje gaan nemen. Men moet toch wel een groot succes verwachten, want het geheel, het theater, de bijgebouwen met restaurant en de parkeerplaatsen moet een aardige duit gekost hebben. In grote lijnen zijn de gebouwen wel klaar, men is begonnen met het inrichten, maar de infrastructuur rondom is alles behalve gereed. Ik vraag mij af of men in staat is om het allemaal klaar te krijgen voor de Grand Opening.

De websites

Er is een Facebook-pagina en een website: www.kaanshow.com van de show, maar alles in de Thaise taal. Meer informatie vond ik op deze link: www.hotels2thailand.com/

Daar vindt u informatie over de show, hoe te reserveren en welke prijzen en nog veel meer. Ik moet er eerlijkheidshalve bij zeggen, dat de informatiestroom op deze link nogal rommelig overkomt en veel ruimte laat voor vragen.

Mijn advies

Of ik deze show wil aanbevelen weet ik nog niet. Alle begin is moeilijk, zal ik maar zeggen, maar ik raad u aan eventuele interesse nog even te koesteren. Laat de show en de organisatie er om heen zich maar ontwikkelen, wacht de recensies af en neem dan een beslissing of u wilt gaan of niet.

Trailer

Zie hieronder de officiële trailer van de show:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ldRtdZ90dFo[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Nieuw: De KAAN SHOW in Pattaya”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Er zit een bedrijfje achter met de naam ‘Singha Corporation’, dat schept toch wel enig vertrouwen.
  Als ik de trailer bekijk moet ik aan het Cirque du Soleil denken, hoewel ik niet verwacht dat men dat niveau zal halen, en technologie lijkt hier een belangrijkere rol te spelen.
  Het advies van Gringo vind ik wel typisch Nederlands: Heel behoudend, eerst maar eens afwachten hoe het zich ontwikkelt, vooraf recensies lezen, en dan een weloverwogen beslissing nemen…
  Van zo’n heel proces word ik bij voorbaat al ernstig depressief, mijn advies zou zijn: Als het je wat lijkt, meteen boeken die tickets en je hart vol verwachting laten kloppen. 🙂

  • piet zegt op

   TiT dus Gringo heeft groot gelijk waarom dik geld betalen en later denken ; dat had ik beter gewoon weg kunnen gooien., ja zal wel Nederlands gedacht zijn , nou niks mis mee !

 2. Henk zegt op

  Klopt Fransamsterdam .maak er een leuk dagje van met vrienden ,familie en buren ,wie houd je tegen ??
  Vrees de enige die je tegenhoud om maar direct met de hele familie binnen te vallen je portemonnee is .
  Een show van 90 minuten voor slechts 2500 Baht oftewel bijna 66 Euro .waar praat je over ??
  Denk dat het superdruk is met de Thaise mensen om daar even een weekloon neer te tellen voor 90 minuten.
  Ben benieuwd hoe lang zoiets blijft bestaan.

 3. ducky zegt op

  prijs lijst : http://www.hotels2thailand.com/pattaya-show-event/kaan-show-pattaya.asp#infoPan

 4. Danzig zegt op

  Gôh… dat zal wel storm lopen met die ticketprijzen.

 5. ron zegt op

  The price is for foreign tourist only , schrijven ze.
  Beter je thaise vriendin/vrouw even heen sturen voor kaartjes denk ik.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website