De bekende Nederlandse cabaretière Sara Kroos gaat op tournee door Thailand. Zij treedt op voor de Nederlandse verenigingen in Hua Hin, Bangkok en Pattaya en brengt daarbij delen uit haar nieuwe theatershow ‘Van Jewelste’. Daarnaast probeert ze zo veel mogelijk in te spelen op lokale omstandigheden.

Kroos begint haar tournee op 9 december op de Banyan Golfclub in Hua hin, op 14 december gevolgd door een show in de Varuna Yacht Club in Pattaya. Op 15 december sluit ze haar bezoek aan Thailand af met een optreden in de tuin van de Nederlandse ambassade in Bangkok.

De Nederlandse artieste bezit in eigen land al de nodige faam. Haar laatste show kreeg in alle landelijke dagbladen uitermate positieve kritieken. De Nederlandse verenigingen zijn dan ook verguld dat Kroos bereid is gevonden naar Thailand te komen, mede gesponsord door KLM en Banyan Resort.

Sara is welbekend in Nederland door haar theatershows en televisieoptredens, o.a. voor In Goed Gezelschap en De Lama’s. Ze heeft een hele rits prijzen gewonnen, en ook nog eens 4 boeken geschreven.

Enige recensies: Sara Kroos zet de zaal op zijn kop (Volkskrant), Sara Kroos is in topvorm (NRC Handelsblad), Een programma van jewelste (Telegraaf), Onweerstaanbaar en razend knap (Parool). Een voorproefje is te zien op: www.youtube.com/watch?v=3JqMlLqlz0o

Aanmelden voor Hua Hin

Aanmelden voor het optreden op 9 december op de Banyan Golfclub in Hua Hin (inclusief een uitgebreid Indonesisch/ Europees buffet bij robpiers@yahoo.com Daarbij vermelden of u lid bent van de NVTHC. Leden betalen 800 baht, niet leden 1150 baht. Er is nog één viptafel beschikbaar voor 6 personen (12.500 baht inclusief 2 flessen wijn). Om 19.00 uur gaat het buffet open en om 20.00 uur begint de theatershow van bijna twee uur.

Aanmelden voor Pattaya

Voor het optreden op 14 december in de Varuna Yacht Club in Pattaya dient u zich aan te melden bij Sieb Elzinga (siebelzinga_7@hotmail.com). Leden en gasten zijn vanaf 18.00 uur welkom en het optreden begint om 19.00 uur.
De ledenprijs bedraagt 800 baht. Niet-leden betalen 1100 baht. In de pauze zal onder het genot van een drankje voor de inwendige mens gezorgd worden.

Aanmelden voor Bangkok

Bangkok vormt op 15 december het sluitstuk van de Kroos-tournee. De theatershow vindt plaats in de tuin van de Nederlandse ambassade aan Wireless Road. Ook hier een buffet (en een welkomstdrankje). NVT-leden betalen 850 baht, niet leden 1200 baht. Aanvang 18.30 met een expositie van een kunstenaar. Aanvang buffet: 19.00 uur. Begin show: 20.00 uur. Kaarten verkrijgbaar bij Grandcafe the Green Parrot Sukhumvit soi 16 Bangkok of on line te bestellen via www.nvtbangkok.org

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website