Ambassadeur Kees Rade

Op 25 oktober aanstaande organiseert de NVTHC de volgende maandelijkse borrelavond. Deze avond wordt gecombineerd met een Meet & Greet met ambassadeur Kees Rade en is bestemd voor alle Nederlanders en hun partners uit de regio.

Namens de consulaire afdeling van de ambassade zal tevens aanwezig zijn de heer Guido Verboeket voor het beantwoorden van vragen op consulair vlak. Tijdens deze bijeenkomst zal ook een presentatie worden gegeven over de nabijgelegen, in aanbouw zijnde huisartsenpost Be Well.

Consulair Spreekuur

Voor Nederlanders die een paspoort of Nederlandse identiteitskaart willen aanvragen, of hun levensbewijs willen laten tekenen, organiseert de Nederlandse ambassade voorafgaand aan de Meet & Greet een consulair spreekuur in Hua Hin. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u zich uiterlijk dinsdag 22 oktober aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. U ontvangt vervolgens instructies over de plaats en het tijdstip van uw afspraak, welke documenten u dient mee te nemen en een eventuele betaalinstructie.

Meet & Greet

De Meet & Greet met ambassadeur Rade begint om 17:00 uur en vindt plaats in Restaurant Coral, gelegen bij de ingang van Banyan Resort & Residences, 68/34 Phet Kasem Road, Hua Hin (tussen Hua Hin soi 120 en 122).

Door financiële bijdragen van zowel de Nederlandse ambassade als huisartsenpost Be Well is deze avond gratis toegankelijk voor alle Nederlanders en kunt u vrijelijk genieten van een heerlijk buffet, frisdrank, bier en wijn. Vooraf aanmelden is verplicht.

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk woensdag 23 oktober aanmelden bij de penningmeester van de NVTHC: [email protected].

Programma:

  • 16:30 – 17:00 uur: Registratie van de Nederlanders die zich hebben aangemeld.
  • 17:00 – 17:15 uur: Welkomstwoord door een bestuurslid van de NVTHC en introductie ambassadeur Rade.
  • 17:15 – 18:00 uur: Rondleiding door nabijgelegen, in aanbouw zijnde huisartsenpost Be Well.
  • 18:00 – 18:30 uur: Voordracht Daan Groenewegen, huisarts en partner Be Well.
  • 18:30 – 20:30 uur: Meet & Greet met ambassadeur Kees Rade en Guido Verboeket (consulaire afdeling). Tevens gelegenheid vragen te stellen aan medewerkers van huisartsenpost Be Well.
  • 20:30 uur: Restaurant Coral blijft open. Drankjes en versnaperingen verder op eigen kosten.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website