De Nederlandse Vereniging Thailand in Pattaya komt met een interessant initiatief  om een bedrijfsbezoek te organiseren aan Hanky Panky Toys in Tumbon Huay Yai, Banglamung.

 
In een recente nieuwsbrief staat het volgende bericht:

Op dinsdag 10 december 2019 om 14.00 uur brengen wij een bezoek aan werelds grootste Magic House: Hanky Panky Toys. Wij zorgen voor een hapje, een drankje, vervoer en een rondleiding.

Tussen 13.15 en 13.30 uur verzamelen we bij View Talay 5, Thappraya Road, Jomtien op de eerste parkeerplaats. Om 13.30 uur vertrekken we dan gezamenlijk naar Hanky Panky.

De kosten zijn THB 300 per persoon voor leden en THB 500 per persoon voor niet leden.

U kunt zich opgeven bij Diny van Dieten: lagrandedame3112@hotmail.com.

LET OP: Dit uitstapje kan alleen plaatsvinden bij voldoende belangstelling.

Hanky Panky Toys

Om iets meer te vertellen over dit bedrijf, zie hieronder de tekst van een bedrijfsprofiel, dat in mei 2015 op dit blog heeft gestaan:

Deze keer een bedrijfsprofiel van een Hanky Panky Toys, een bedrijf dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

‘Magic’ is het perfecte cadeau voor elk kind. Dit is wat Hanky ​​Panky Toys al sinds 1958 maakt en verkocht in de eerste winkel in Amsterdam. In 1998 wilde het bedrijf  haar horizon verruimen en besloot te verhuizen naar Thailand. Tegenwoordig is Hanky ​​Panky’s Magic marktleider in Magic Boxes, die worden verkocht in meer dan veertig landen over de hele wereld. De Magic Boxen zijn beschikbaar in meer dan twintig talen.

De fabriek in Thailand is één van de mooiste productiefaciliteiten in Zuidoost-Azië en het familiebedrijf staat nog steeds voor dezelfde principes als toen het bedrijf werd opgericht: vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid, dynamiek en flexibiliteit. De Magic Boxen van Hanky ​​Panky zijn niet alleen ongeëvenaard maar ook zeer innovatief omdat sommige van ‘s werelds beroemdste goochelaars en speelgoed marketingspecialisten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit is waarschijnlijk de reden waarom elk jaar de verkoop van de goocheldozen nog groeit.

Hieronder een mooie bedrijfsimpressie: www.facebook.com/netherlandsembassybangkok/videos  en zie ook hun website: www.hankypanky-toys.com

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade, Bangkok

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website