Met Vier in Bed naar Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
21 juni 2015

Vanaf maandag 22 juni zoekt het Belgische TV programma ‘Met Vier in Bed’ voor het eerst oosterse contreien op. Parelwitte stranden, stralend weer, prachtige tempels en lekker eten: Thailand heeft het allemaal.

Ook de volgende vier enthousiaste duo’s konden niet weerstaan aan de oosterse lokroep en stortten zich vol overgave in hun B&B-avontuur. Vier dagen lang beoordelen ze vakkundig de gastverblijven van hun collega-uitbaters.

Het concept van Met Vier in Bed blijft in dit zesde seizoen ongewijzigd: vier duo’s – soms ook een enkele uitbater – verblijven een dag en een nacht in elkaars B&B. Na afloop worden zowel de kamer, het ontbijt, de gastvrijheid, hygiëne als de gekozen activiteit vakkundig beoordeeld, en vertaalt ieder duo zijn appreciatie in een aantal bedjes. De B&B die op het einde van de week het hoogste aantal bedjes in de wacht heeft gesleept, wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en ontvangt de Met Vier in Bed-trofee.

Van maandag 22 tot donderdag 25 juni trekt de karavaan van Met Vier in Bed naar het zuiden van Thailand, met stops op het eiland Phuket, het zuidwestelijke kuststadje Hua Hin en het tropische eiland Koh Chang. Wie weet het grootste aantal bedjes te verzamelen en mag zich de weekwinnaar noemen?

Maandag 22 juni: Wouter & Saw van Kai Mooik Hill

Op het zuidelijk gelegen eiland Phuket baten Wouter en zijn Thaise vrouw Saw sinds kort de gloednieuwe B&B Kai Mook Hill uit. Op de groene heuvels van het vissersdorpje Kamala bouwden de twee een luxueus gastenverblijf uit. Op een steenworp van Phuket biedt dit authentieke vissersdorpje de rust en kalmte waar veel toeristen naar op zoek zijn. Kai Mook Hill telt twee verzorgde en comfortabele gastenkamers en één apartement, waar Thaise en westerse invloeden harmonieus met elkaar vermengd zijn.

Maar de B&B hoopt ook te scoren met het prachtige zwembad en de zomerse poolhouse. Voor het koppel is dit meteen dé grote vuurdoop: de collega-uitbaters van Met Vier in Bed zullen hun allereerste gasten zijn.

‘Met vier in bed’, van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur bij VTM.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Met Vier in Bed naar Thailand”

  1. Arjen zegt op

    Leuk concept!

    Ter informatie:
    Volgens de officiele indeling van Thailand in Noord, Oost, Zuid, West en Centraal, hoort Hua Hin tot het centrale deel. Niet tot het Zuiden. Het Zuiden begint onder Chumphon


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website