Op 27 april aanstaande viert Nederland de verjaardag van Zijne Majesteit Koning WillemAlexander. De ambassade in Bangkok laat deze dag niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseert de ambassade op zaterdag 30 april aanstaande een groot feest voor alle Nederlanders in Thailand en voor met de ambassade bevriende Thai!

Allereerst zal in de ochtend van 30 april tussen 09:00-12:30 uur de tuin van de ambassade door de Nederlandse Vereniging Thailand worden omgetoverd tot een traditionele Nederlandse vrijmarkt. Naast entertainment voor de kleinsten, kunt u snuffelen tussen het gevarieerde aanbod van marktkraampjes.

In de namiddag/avond van 17:00 tot 22:00 uur vindt vervolgens een spetterend feest plaats in de oranje aangeklede tuin van de ambassade. Daarnaast kunt u genieten van live muziek, verzorgd door de Thaise band Walrus en laat DJ Bart Houben u dansen tot diep in de avond.

De aanwezige eetstalletjes bieden u een variatie aan gerechten en lekkere bites tegen een bescheiden vergoeding. Uiteraard kunt u tijdens het evenement ook genieten van de Hollandse bitterbal en wordt ijskoud Heineken bier geschonken.

De toegangsprijs voor dit bijzondere Koningsdagfeest (voor de Vrijmarkt geldt gratis entree) bedraagt slechts 100 Baht, met inbegrip van vier drankcoupons. Extra drankcoupons zijn op het ambassadeterrein te verkrijgen voor 100 Baht per vier stuks.

Bij de toegang zult u gevraagd worden uw legitimatiebewijs te tonen, dus neem – naast uw oranje outfit – een geldig identificatiebewijs mee. Er is geen gelegenheid tot parkeren op het ambassadeterrein geboden en het is niet toegestaan om eigen drank en eten mee te nemen voor op het ambassadeterrein. De ingang van dit evenement is op 106 Wireless Road, Bangkok 10330.

Indien u van plan bent om naar dit evenement te komen, verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar Kingsdaybangkok2016@gmail.com. Vermeld in het bericht uw naam en met hoeveel personen u zou willen komen.

Met vriendelijke groet,

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website