Muziekliefhebbers zet 8 februari in je agenda. Dan zal in Chiang Mai de finale van de The Global Battle of the Bands (GBOB) plaatsvinden. Dit spektakel valt samen met het wereldberoemde Chiang Mai Flower Festival dat vele toeristen zal trekken.

De Rotterdamse band The Cosmic Carnival zal Nederland dan vertegenwoordigen in de finale van The Global Battle of the Bands. The Cosmic Carnaval strijdt tijdens deze wereldfinale samen met Engeland, Australië, België, Nigeria, Nieuw Zeeland, Jamaica en ruim 25 andere landen om de titel van Best New Band in the World. Naast de prestigieuze titel valt er ook een promotiepakket ter waarde van 100.000 dollar, een wereldtour en een deal met top producers te winnen.

De band Cosmic Carnival bestaat uit Nicolas Schuit (Guitars, Vocals), Gerben van Etten (Rhodes, Piano, Organ, Harp, Vocals), Frank Schalkwijk (Guitars, Trumpet, Recorder,Vocals), Marlies Kroon (Vocals, Percussion), Ronald de Waard (Bass) en KaJ van Driel (Drums). Deze band heeft alles op alles gezet om door te gaan naar de internationale finale in Thailand. De jury roemde de band vanwege hun internationale potentie en indrukwekkende niveau. The Cosmic Carnival was onderscheidend, vernieuwend en een echte band.

Meer informatie: www.gbob.com

Video The Cosmic Carnival – Stop It (Official video)

Bekijk hier de video van The Cosmic Carnival:

[youtube]http://youtu.be/97TIIav65os[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website