Ben je op zoek naar tweedehands boeken dan is de Book Sale van de befaamde Neilson Hays Bibliotheek in Bangkok leuk om te bezoeken.

Op zaterdag 16 november en zondag 17 november kan je vanaf 9.30 uur een keuze maken uit duizenden Engelstalige boeken van goede kwaliteit. De prijzen beginnen bij al bij 20 baht.

Bijzonder dit keer is de collectie kookboeken en kooktijdschriften die gedoneerd zijn door Khun Prisna, die al lange tijd lid is van de bibliotheek. Hij runde jarenlang de “Breaking Bread” kookschool en schreef wekelijks een artikel over eten in de Bangkok Post.

Naast rondsnuffelen in de bibliotheek kan je ook genieten van een heerlijke maaltijd of een snack in hun Garden Cafe. De opbrengst van de boekverkoop gaat naar het onderhoud van de bibliotheek.

De bibliotheek is gelegen op 195 Surawong Road in Bangkok. Parkeren kan in het Voravit Building (Surawong Road, nabij Naret Road ) voor 30 baht per uur.

Meer informatie

  • Voor meer informatie: bel 02-233-1731
  • Email: neilson.library @ gmail.com
  • Of bezoek hun Facebook-pagina: www.facebook.com/pages/Neilson-Hays-Library
  • Data: zaterdag 16 & zondag 17 november
  • Tijd: 09:30-16:00 uur

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website