Als u na het Songkran Festival, dat binnenkort weer losbarst, nog energie over heeft of juist over heel veel energie beschikt, omdat u het waterfestijn op bescheiden manier of zelfs helemaal niet hebt meegemaakt, hebben we een leuke uitdaging voor u op zondag 26 april 2015.

Singha sponsort namelijk dan een evenement dat de Singha Obstacle Fun Run wordt genoemd, een hindernisloop waaraan u als individu of als groep kunt deelnemen. De bedoeling van de wedstrijd is om een afstand van 7,5 of 15 kilometer af te leggen en onderweg een aantal hindernissen te bedwingen.

Er is ook een route van slechts 3 kilometer beschikbaar voor diegenen die niet aan de wedstrijd willen meedoen maar wel voor de lol een aantal hindernissen willen nemen. Deze hindernissen zijn bijvoorbeeld touwklimmend over een muur gaan, door een modderbad kruipen en een meertje oversteken over opblaasbare vlonders. Er zijn meer dan 40 van deze hindernissen aanwezig en hoeveel ervan u moet overwinnen hangt af van de afstand die u gaat lopen.

The Singha Obstacle Fun Run vindt plaats op de Thai Diamond Land Resort in het Keang Krachan National Park in de provincie Phetchaburi. U kunt zich vooraf laten registreren via de website: www.ama-events.com/events/singha-obstacle-fun-run-2015

Voor de prijs van 750 of 900 Baht mag u niet alleen meedoen, u krijgt ook nog een T-shirt, een herinneringsmedaille en een lunch met uiteraard Singha bier aangeboden. De prijs voor de 3 kilometer pretloop is slechts 150 Baht maar dan zult u voor het T-shirt en de lunch gewoon moeten betalen. Kijk voor meer informatie en bijzonderheden op de website.

Een prachtig evenement, dat georganiseerd wordt onder het motto: “Het gaat niet om het winnen, het gaat om plezier, teamwork en kameraadschap”.

Hieronder nog een aardige impressie van de Singha Obstacle Fun Run, editie 2014.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q6CpPXp-n9Q[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website