Ontdek het sprankelende Songkran Festival in Thailand De Toerismeautoriteit van Thailand (TAT) nodigt u uit om deel te nemen aan de festiviteiten van het Songkran Festival, het Thaise Nieuwjaar, op verschillende locaties in het hele land. Dit jaar verwacht het bureau een economische impuls van 18 miljard baht dankzij zowel Thaise als buitenlandse bezoekers die deelnemen aan de vieringen.

Tijdens het Thaise Nieuwjaar zullen naar schatting 3,8 miljoen binnenlandse en 300.000 internationale reizen worden gemaakt. Het Songkran Festival, ook wel bekend als het waterfestival, is de grootste en belangrijkste viering in Thailand, waarbij familie centraal staat, respect wordt getoond aan ouderen en mensen de tempels bezoeken om deel te nemen aan traditionele ceremonies.

Dit jaar kunt u zich verheugen op het Yen Tua La Maha Songkran evenement en het International Amazing Splash 2023 evenement in Bangkok, dat plaatsvindt in Soi Chulalongkorn 5, bij Chulalongkorn University Centenary Park, vlakbij het National Stadium, van 13-15 april. De TAT organiseert ook Waterfestival 2023 evenementen op verschillende locaties in het hele land van 13-16 april.

Bezoekers kunnen deelnemen aan traditionele activiteiten voor het Thaise Nieuwjaar in verschillende tempels in Bangkok, zoals Wat Pho, Wat Arun en Wat Rakhang, evenals grote evenementen in Tha Maharaj, Iconsiam winkelcentrum en Asiatique.

Provincies in heel Thailand zullen ook hun eigen unieke evenementen organiseren, zoals het Oude Huis van Chiang Mai, Ban Chiang Werelderfgoed Cultuurplein in Udon Thani, het Andamanda waterpark in Phuket en een traditioneel Songkran-evenement in het Phra Pradaeng-district van Samut Prakan, dat plaatsvindt van 21-23 april.

Tijdens het festival werkt de TAT nauw samen met de toeristenpolitie om veiligheidsmaatregelen te waarborgen en het vertrouwen van zowel binnenlandse als internationale bezoekers te vergroten. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de levendige en kleurrijke Songkran-vieringen in Thailand!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website