Voor de liefhebbers van Thaise festivals, maar niet in Thailand verblijven, bestaat de mogelijkheid dit mee te maken in Duitsland. Het jaarlijks terugkerende festival vindt plaats in Kurort Bad Homburg, een plaats waar de Thaise koning Chulalongkorn kwam voor zijn gezondheid. Uit dankbaarheid schonk de koning de Thai Sala, waar rondom dit “Amazing Thailand Festival” plaatsvindt en wel op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli.

Een scala van activiteiten staan weer op het programma. Te denken valt aan traditionele dansvoorstellingen met muziek, modeshows met Thaise textiel en tombola’s waar de opbrengst bestemd is voor de opvang en verzorging van zieke olifanten in Thailand. Als hoofdprijs worden vliegtickets verloot naar Thailand met hotelverblijf. Verder veel culinaire specialiteiten, souvenirs en veel ambachtelijke werkstukjes. Tevens is het mogelijk een Thaise kookcursus te volgen, waarbij men zich van tevoren moet aanmelden.

De belangstelling is groot, vorig jaar stond de teller al op 30.000 bezoekers. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 7 juli om 11 uur.

Meer info: www.amazing-thailand-bad-homburg.de

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website