Agenda: Amazing Seafood Festival in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
1 mei 2018
Vassamon Anansukkasem / Shutterstock.com

Voor de vierde keer op rij vindt in Pattaya het Amazing Seafood Festival plaats. Dit festival zal op de Beach Road plaatsvinden ter hoogte van Soi 4 en is van 4 – 8 mei 2018.

De lokale overheid en de Pattaya Business & Tourism Association proberen zo het toerisme in het laagseizoen door deze activiteit een “boost” te geven.

De afgelopen drie jaar bleken deze festivals met 80.000 bezoekers een schot in de roos te zijn. Men hoopt dit jaar op meer bezoekers en het evenement wordt om die reden uitgebreid naar vijf dagen.

Het concept is eenvoudig en het gaat om het ‘all-you-can-eat’ concept van zeevruchten. Ongeveer 150 visrestaurants en verkopers nemen deel aan het foodfestijn met professionele koks die maaltijden bereiden in een eetgedeelte in North Pattaya Beach dat plaats biedt aan 2.000 personen.

Het galadiner wordt omlijst door de aanwezigheid van de toonaangevende culinaire recensent ML Pasan Sawadiwat en Top Chef-kok May Pattanan Tongthong.

Bron: Pattaya Mail

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website