Archieffoto: Zaken doen in Thailand

Op dit blog hebben we al vaak aandacht geschonken aan MKB Thailand, dat inmiddels dan Stichting Thailand Zakelijk heet. Een prachtige website staat nu ter beschikking, dat uitgebreid informatie geeft over hoe u – als ondernemer of toekomstige ondernemer – uw plannen voor het zakendoen in Thailand zou kunnen realiseren. In de berichten staat veelal de flamboyante voorzitter (en oprichter) Martien Vlemmix in de schijnwerpers, maar het draait allemaal niet alleen om hem.

Afhankelijk van het zakelijk gebied waarin u actief bent, zult u in contact komen met in Thailand reeds actieve Nederlandse ondernemers, die u graag met raad en daad bijstaan. Nieuw op de website is, dat die ondernemers nu aan u voorgesteld worden. Kijk op: www.thailandzakelijk.com en lees hoe een aantal ondernemers vertellen hoe zij in Thailand actief geworden zijn en uiteraard wat hun zakendoen nu inhoudt. Deze profielschetsen zullen in de loop der tijd nog verder uitgebreid worden met nog andere ondernemers.

Het scala van activiteiten is nu al zeer gevarieerd: een specialist in verzekeringen, twee restauranthouders, een organisator van fietstochten, een specialist in Thaise belastingen, een juridisch adviseur, een akoestisch adviesbureau, een leverancier van laserapparatuur voor medische behandelingen, een reisbureau, een producent van biologische producten en een leverancier van relatiegeschenken met de nadruk op Belgische pralines. Andere vakgebieden komen zeker nog aan de beurt.

Het zijn vakmensen van verschillende signatuur. De een strak in het pak, de volgende losjes met een open overhemd zonder stropdas en dan weer iemand in vrijetijdskleding. Een ding hebben ze in ieder geval gemeen, zij zijn allen lid, sponsor of donateur van de Stichting Thailand Zakelijk en willen niets liever dan anderen adviseren hoe zaken te doen in dit prachtige land. U kunt ze via de website bereiken, maar beter is nog een keer een zogenaamde borrelavond mee te maken in Bangkok of Hua Hin (later wellicht ook in andere steden) om persoonlijk met deze mensen van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook daarover vindt u de informatie op de website.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website