Wat is waarheid?

Door Gringo
Geplaatst in Achtergrond
Tags: , ,
13 augustus 2016

Al heel lang ben ik er van overtuigd, dat “de waarheid” vele varianten kent en het vaak de vraag is welke variant de echte waarheid het dichtst benadert.

Neem nu het verhaal van enkele dagen geleden “Het schrikbeeld van elke man”. We zien een video en de begeleidende tekst van een journalist vertelt ons, dat het om een kwestie van overspel gaat. Een vrouw komt onverwacht thuis en vindt haar vriend in haar slaapkamer met een vreemde vrouw. Zij jaagt het meisje in haar blootje haar condo uit. De vrouw des huize uit allerlei verwensingen naar de kennelijke ingehuurde gezelschapsdame, maar we horen geen scheldpartij tegen haar vriend. Redelijk duidelijk zaak, denken we dan, maar is het de waarheid? Nee, waarschijnlijk niet dus!

Amarin TV

De Thaise TV-zender Amarin ging op onderzoek uit en liet de drie hoofdrolspelers telefonisch aan het woord in de “Tup Toh Khaw” show om elk hun waarheid te verkondigen. Het gaat dus om Nuch, de eigenaresse van de condo, haar vriend Pet en het naakte meisje Kae.

Nuch:

“Ik ben een goede en mooie vrouw. Ik ken mijn vriend nu zes maanden, waarvan wij de laatste twee maanden in mijn condo hebben samengewoond. Ik ben woedend om op deze manier bedrogen te worden en ook om het feit, dat het filmpje publiek is gemaakt. Waarom was het meisje zo angstig in de video? Bedreigde ik haar met een pistool? Nee dus, geen pistool, geen mes, ik wees gewoon met een vinger naar haar.

Ik stuurde de clip naar een vriend en daarna verloor ik mijn mobiele telefoon. Ik was boos en gekwetst. Ze deden het op de bank in mijn appartement! Ik weet dat ik verkeerd gehandeld heb; ik werk veel en hard en heb daardoor niet genoeg tijd besteed aan mijn vriend, zodat hij behoefte had aan een andere vrouw. Ik ben niet zijn “mia noi” en ik ben ook geen in te huren gezelschapsdame” .

Zij eindigt met: “Het leven heeft voor mij geen zin meer” en barst in snikken uit.

Pet:

“Ik had het meisje niet meegenomen naar de condo. Ze kwam met een vriend van haar, nadat zij in een bar waren geweest. Zij konden niet naar huis, omdat ze bang waren voor een alcohol-controle en ik bood ze aan de nacht dan maar bij ons door te brengen. Zij verbleven in de slaapkamer en ik in de huiskamer. Die vriend was plotseling verdwenen zonder mij iets te zeggen en liet het meisje alleen in de slaapkamer. Ik had geen idee wat ze aan het doen was in de slaapkamer – was ze naakt? Mijn vriendin kwam terug en begreep de situatie totaal verkeerd. Belangrijk is, is dat ik niets te maken had met het meisje.

Mijn vriendin heeft er een video van gemaakt, maar had geen pistool. Het meisje is geen beroepsprostituee.Ik wil gerechtigheid voor hen beiden “.

Kae (de volgende dag)

Ze liegen allebei. Ik ben naar de condo gekomen op verzoek van de man en ja, wij hadden seks. Waarom ik zo bang was? Ik was naakt en de vrouw dreigde de video, die zij opnam, on line te zetten. Ik smeekte haar dat niet te doen, maar zij heeft het toch gedaan. Ik heb al geprobeerd zelfmoord te plegen door uit mijn appartement te springen, maar een vriend van mij heeft mij daar van weerhouden. Ik schaam me en wil die clip ook helemaal niet zien. Ik ben geen meisje, dat te koop is. Ik ben een mooie vrouw en doe modellenwerk. Maar nu is mijn hele leven geruïneerd door die twee.”

En ook zij barst in snikken uit.

Conclusie

Conclusie? Nou, niet van mij dit keer, ik kijk wel uit om een beschuldigende vinger te wijzen. U mag het zeggen, wie spreekt de waarheid? Of moet er een Thaise “rijdende rechter” aan te pas komen?

3 reacties op “Wat is waarheid?”

 1. WIEL zegt op

  Alles wat je als buitenstaander zegt over deze kwestie is gissen , omdat je de echte feiten niet kent !!

 2. compuding zegt op

  Ik heb het zelf meegemaakt in Amsterdam, daar loop ik door het Oosterpark en er komt een wit konijntje met mij mee lopen, zelfs tot in mijn huis. Toen ik wou gaan slapen sprong dat konijntje ook op mijn bed.
  Even later veranderde dat witte konijntje in een hele mooie vrouw en zij begon mij te verleiden, en ik kon geen weerstand bieden. Toen we flink bezig waren kwam mijn vrouw binnen.
  Laat zij dat verhaal van dat witte konijntje nou niet willen geloven.

  groet compuding

 3. alexander zegt op

  Apart dat iedereen een verhaal vertelt waarbij zelf verschrikkelijk goed voor de dag komen. “Ik ben geen hoer”, “Ik ben een barmhartige samaritaan” en “ik werk ontzettend veel en ja, ik heb die video gemaakt MAAR heb het zelf net online gezet want ik was mijn telefoon verloren”.

  Ik heb een soortgelijke situatie meegemaakt waarbij een Thaise iets heel erg fouts had gedaan en bij hoog en laag vasthield aan een versie van de gebeurtenissen waarbij zij volledig onschuldig was. En er werd gehuild tijdens haar “closing argument”. Het is echt een cultuur ding blijkbaar…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website