Onderzoek naar dood van politieveteraan Pol Gen Salang Bunnag

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
1 maart 2018

De Thaise politie voert een autopsie uit op een voormalig plaatsvervangend hoofd van de Royal Thai Police Department, nadat deze op een onnatuurlijke dood was gestorven na een val van de zevende verdieping in een winkel centrum.

De plaatsvervangend woordvoerder van de nationale politie, Pol Col Krisana Pattanacharoen, zei dat onderzoekers momenteel bewijsmateriaal verzamelen. Ook wordt gekeken naar mogelijke ooggetuigen van het incident. Binnen 30 dagen hoopt men een autopsie rapport klaar te hebben.

Merkwaardig is wel dat dat verwanten geen contact hebben opgenomen met de politie om twijfels over de doodsoorzaak aan te kaarten. Op basis van CCTV-beelden is te zien dat de gepensioneerde politieveteraan van de zevende verdieping van een winkelcentrum sprong, wat leidde tot de overtuiging dat hij zelfmoord had gepleegd.

Een tweede opvallend feit is dat het lichaam van generaal-majoor Salang niet naar het ziekenhuis vervoerd werd volgens een standaardprocedure. Het enige wat de politie kwijt wilde, was dat een beveiligingsbeambte de eerste persoon was, die het slachtoffer vond.

Bron: Pattaya Mail

1 reactie op “Onderzoek naar dood van politieveteraan Pol Gen Salang Bunnag”

  1. henry zegt op

    De man was depressief en terminaal ziek en had een uitvoerige afscheidsbrief geschreven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website