Namaak merkartikelen

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: , , ,
3 juli 2017

De Thaise overheid is wel gevoelig voor commentaar van de media in het buitenland. Om de schone schijn op te houden worden dan navenant maatregelen genomen om maar aan te geven dat wat in de internationale pers verschijnt ook in Thailand niet normaal is.

Toen in de media artikelen verschenen over de “Sins City”in Thailand, gevolgd door het opvallend optreden van “popster” Lamyai schoot de overheid in de hoogste versnelling om de buitenwereld te tonen, dat zij deze buitenissigheden ook niet accepteerden.

Binnenkort zal premier Prayuth Chan-ochan een bezoek brengen aan Amerika. Washington heeft in het verleden meerdere malen aangedrongen op aanpak van namaak merkartikelen. De Thaise overheid pakt nu dit probleem op verschillende plaatsen aan bijvoorbeeld bij Pantip Plaza en de Chatuchak weekendmarkt. Maar ook op enkele andere plekken.

Hypocriet genoeg kon de politiechef, die deze “razzia’s” organiseerde, mededelen dat de handelaren zich aan de afspraken hielden en er nauwelijks sprake was van namaakartikelen.

Mochten u en ik op een markt nog een “Rolex” horloge aantreffen van 350 Baht geen zorgen, want deze is echt volgens Thaise inzichten!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Namaak merkartikelen”

  1. patrick zegt op

    350 baht ? wow, ik heb er laatst 700 voor betaald en moest hiervoor afdingen op 1000 ….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website