Het uitgaansleven in Hat Yai

Door Gringo
Geplaatst in Achtergrond, Adult, Bars, Uitgaan
Tags:
17 januari 2020

Er zijn veel redenen te bedenken om één of meerdere dagen en nachten in de stad Hat Yai door te brengen. Je kunt het als een tussenstop op weg naar Maleisië beschouwen, maar het kan ook best zijn, dat Hat Yai onderdeel is van een toeristische rondreis in het zuiden van Thailand.

Hat Yai is de dichtstbijzijnde grote stad vanaf de grens bij Sadao en het is dus niet verwonderlijk, dat de stad enorm populair is bij Maleisiërs en ook Singaporezen om er een weekendje te vertoeven.

Die Maleisiërs en Singaporezen komen vast niet alleen om goedkoop te winkelen op de markten van Hat Yai, dus je kunt je afvragen waar, als de zon is ondergegaan, je heen kunt gaan voor een goed biertje, livemuziek of ander entertainment.

Red Cat Thailand

Op de website van Red Cat Thailand vond ik een lang artikel, dat je een nachtleven gids zou kunnen noemen. De schrijver geeft een uitvoerige uitleg over de bierbars, clubs, karaokes (door Maleisiërs liefkozend “papaya farms” genoemd), massagesalons en dergelijke en waar ze te vinden zijn. Hij zegt er wel bij, dat in veel gelegenheden de drukte op doordeweekse dagen tegenvalt, men rekent op goede klandizie tijdens de weekenden. Die toevoeging wordt wel bevestigd in de commentaren waarin veelal te lezen is “er is niets te doen in Hat Yai”. Je kunt het hele verhaal lezen op: www.thailandredcat.com/nightlife-and-thai-girls-in-hat-yai

Dark Lord Exclusive Club

Ik heb nog wat verder gesnuffeld op Internet naar het uitgaansleven in Hat Yai en vond daar de Dark Lord Exclusive Club. Deze club wordt in het artikel van Red Cat Thailand niet genoemd, maar dat heeft waarschijnlijk te maken, dat het wel in een duurdere categorie geplaatst moet worden. Lijkt mij toch wel aantrekkelijk als je onderstaande video bekijkt:

www.facebook.com/darklord1234567890/videos/503115766971935

2 reacties op “Het uitgaansleven in Hat Yai”

 1. brabantman zegt op

  Ruim 30 jaar geleden kwam ik regelmatig in Hat Yai om (2x per week) de trein naar Penang-Singapore te nemen. Echter gezien het feit dat de trein meestal te laat of helemaal niet reed, dan was er als oplossing een taxidienst die je, met totaal 6 andere personen, in een grote oude Amerikaanse slee je naar Penang bracht.
  Kwam je aan de grens met Maleisië, dan kon je bij de douane al je koffers op straat uitpakken.
  Weet wel dat er toendertijd in Hat Yai echt geen fluit te doen was. Niettemin was dat een leuke tijd.

 2. Bert zegt op

  Ik kom regelmatig is Hatyai, ook al iets van 30 jaar. Mijn schoonfamilie woont daar en vroeger verbleven we meestal een week of 6 in Songkhla aan het strand (stil en verlaten overdag en zeker door de weeks).
  “s Avonds barstte daar het feest los in de tentjes langs het strand, oa Dr Cool beach cafe etc.
  Vaak ook naar Hatyai, naar de disco tot de vroege uurtjes. Gezellige tijd, maar nu we wat ouider zijn meestal alleen n og ergens een hapje eten en dan terug naar het hotel rond 22 uur.
  Maar als ik zo ’s avonds terug rijdt naar het hotel zie ik toch nog vele tentjes met muziek etc


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website