Gebruikte auto onderdelen in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
5 augustus 2018

Het is opvallend dat in Thailand de tweedehandsauto’s ook nog behoorlijk geprijsd zijn. Niet alleen jonge gebruikte auto’s, maar ook de iets oudere exemplaren. Een reden dus om er zorgvuldig mee om te gaan.

Sommige mensen brengen de auto naar een betrouwbare garage, anderen onderhouden de auto liever zelf. Er bestaat een mogelijkheid dat een goede garage onderdelen niet in voorraad heeft en in sommige gevallen wordt aan de autobezitter gevraagd om hier zelf voor te zorgen.

Een zeer groot bedrijf zit in Pattaya Noord. Het grootste gedeelte bestaat uit gebruikte spullen van alle type merken. Zo zag ik een paar motoronderdelen van een Audi A6 liggen, toch niet de goedkoopste auto, vermoedelijk van verongelukte auto. In de in mijn ogen chaos van onderdelen weten de mensen daar uitstekend de weg te vinden en weten uit de berg onderdelen het gevraagde te vinden. Niet alleen technische onderdelen, maar eveneens delen van de carrosserie, koplampen en dergelijke.

Daarnaast is er een groot magazijn met nieuwe onderdelen. Mocht het daar ook niet aanwezig zijn, dan kan een bestelling opgegeven worden. Een dag later wordt opgebeld dat het betreffende onderdeel er is en kan de eigenaar of de garage aan de slag!

Aan de Sukhumvit Road voorbij de afslag Sawangfa Road bij Soi 12 bij het afgebeelde bord wat er verder niets mee te maken heeft.

261/77-78 M4 Sukhumvit Road Naklua Tel.038 – 222434

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Gebruikte auto onderdelen in Pattaya”

  1. Henk zegt op

    https://www.google.co.th/maps/@13.6308704,100.7049121,3a,75y,156.81h,89.18t/data=!3m6!1e1!3m4!1sq0a0tVuuzQCAQTbpbZn6tg!2e0!7i13312!8i6656?hl=nl
    in Bangkok is er zo een hele wijk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website