Goed nieuws, de vliegtickets van Ethiad naar Bangkok zijn nog verder in prijs verlaagd. Was 435 euro al een scherpe prijs, je vliegt nu zelfs al voor 385 euro! Voor jou is het van belang om meteen te reageren want deze tickets zullen nog sneller uitverkocht raken.

Wederom kun je gebruik maken van een bekende truc bij het boeken van vliegtickets. De “open jaw”. Wat inhoudt dat je in dit geval van Amsterdam naar Bangkok vertrekt, maar op de terugreis naar Düsseldorf reist. De ticketprijs komt hierdoor uit op de huidige bodemprijs van€ 435 € 385.

 • Wanneer boeken: Zolang het kan! Op=Op
 • Wanneer reizen: op diverse data in mei en juni 2013 (de laatste stoelen moeten blijkbaar weg!)
 • Minimum Verblijf: 5 nachten Maximum verblijf: 1 jaar.
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7 kg
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30 kg (zeer ruime limiet!)
 • Beschikbare stoelen checken en reserveren: via de directe voordeel-link met Expedia of ebookers.de – Clever buchen, smart reisen (Duitstalige site)

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

20 reacties op “Vliegticket Bangkok met Etihad in prijs verlaagd, nu € 385!”

 1. justHarry zegt op

  Bedankt voor de tip. Een nadeel is dat je een stop hebt van 15 uur in Abu Dhabi …

  • Mark zegt op

   Volgens mij staat er 15h 5m (bij de heenreis) en 15h 40m (terugreis) als totale reistijd, deze uren zijn geen stoptijden

   • justHarry zegt op

    Je hebt helemaal gelijk!!! ‘t Was nogal vroeg toen ik de 1e keer keek. Ik heb nu weer gekeken en volgens mij is de prijs alweer omhoog gegaan naar E437,- Maar als ik jullie was dan zou ik dat zelf nog even verifiëren … 🙂

 2. teun zegt op

  De totale reistijd (ruim 2 x “normaal”) is wat mij betreft een grote handicap. Vooral als je dus ca 15 uur (!) in Abu Dhabi moet (!) rondhangen. En tijd is ook geld waard.

 3. Arie Meulstee zegt op

  Kan iemand ons vertellen wanneer we het beste kunnen boeken? Wij willen eind oktober (flexibel) naar Bangkok vertrekken en daar overwinteren op Koh Samui tot eind februari (flexibel). Zie nu telkens die goedkope aanbiedingen, maar als je gaat kijken op de betreffende sites komen we toch telkens op een bedrag rond de € 1.500,- (voor 2 personen).

  • mathias zegt op

   Vanaf Düsseldorf voor ca € 650,- per ticket met Emirates Airways. Goedkoper gaat het naar Bangkok en vandaar met NOK air vor ca € 25/ ticket naar Koh Samui. Moet je zelf even nakijken bij http://www.emirates en http://www.nokair. Sucses

 4. Jeannette zegt op

  Hoe vind ik deze aanbieding? Moet ik 2 maal een enkele reis zoeken? Ik ben blijkbaar niet handig met zoeken. Iemand tips voor het vinden van deze aanbieding?

 5. Henk zegt op

  Hallo Redactie,

  Kunt u mij meer info geven omtrent de slimme truc “open jaw”?
  Nooit geweten dat ik in Amsterdam kan vertrekken, en in Dusseldorf kan aankomen.
  Dusseldorf is voor mij iets meer dan 30 minuten rijden.
  U kunt u mail naar mijn e-mailadres sturen.

  Vriendelijke groet,

  Henk

  Google ‘open jaw vliegtickets’ dan wordt het uitgelegd.

 6. Antal zegt op

  het “open jaw” principe is mij nog steeds niet duidelijk! Als ik naar de site van Etihad ga kan ik toch gewoon een retourtje uitzoeken, die vertrekt vanaf Amsterdam naar Bangkok en weer terug komt op Amsterdam. Dan zit ik nog steeds op 550 euro goedkoopste.
  Hoe werkt dat met de construnctie via Amsterdam naar Bangkok en terug landen op Dusseldorf??? is dit goedkoper? en wat moet ik dan aanvinken?

  • Ad Herfs zegt op

   naar expedia.de Links boven “flug” Aanvinken: meedere vlieghavens.
   Invullen: AMS -datum vertrek
   invullen Bangkok reisdoel.
   invullen Bangkok vertrek -datum
   invullen Duss: Dusseldorf
   data in november en begin december voor 437,- of meer.
   succes

 7. Mark zegt op

  retourtje AMS-BKK en terug op Düsseldorf is euro 408,48 zeker een aanrader en heb je ook niet die overdreven bagagecontrole op Schiphol, dus kan ik m’n koffer volstouwen met kruiden en etenswaar 🙂

 8. Ceesdesnor zegt op

  Bedankt Ad Herfs, via jouw aanwijzing heb ik het kunnen vinden.
  Ik zat ook te tobben maar heb nu 2 tickets voor November heen en eind december terug gevonden voor € 432,-

 9. DIRK zegt op

  Etihad is een prijsbreker naar Bangkok, zelfs vanuit Brussel!
  In tijd moet je de wachttijden er wel bij nemen….

  Voor hen die in Cambodia (phnom penh) willen combineren met Thailand, en vanuit Brussel vertrekken…is Thai Airways een heel goede optie. Niet enkel voordelig in prijs (900 euro) maar ook in tijd (14h35)….en soms goedkoper dan hun ticketje naar BKK.
  Je hoeft dan ook niet de douane in BKK te passeren….
  Gedurende mijn 6 weken verblijf bezocht ik dus 2 xThailand vanuit Cambodja met Air Asia.En dat was prima.

 10. Jeannette zegt op

  Ad Herfs, dank je wel. Heb nu geboekt voor 2 pers voor €804,96 RETOUR! Nog nooit zo’n mooie aanbieding mogen gebruiken. Dank voor het plaatsen van deze tips! #SUPERBLIJ!

 11. Herman zegt op

  Je kunt ook bij vliegticket.nl deze reizen op dezelfde manier als Ad beschreef boeken. heb zelf net 4 tickets geboekt vertrek half november en terug half december. Etihad is tevens een zeer goede maatschappij en je bent toch ook even ca. 2 uurtjes(is de wachttijd) in Abu Dabi.

 12. Freddie zegt op

  ik probeer een ticket te bemachtigen voor Amsterdam -Bangkok
  en terugreis Bangkok- Dusseldorf. Met de slimme truc “open jaw.
  Ik wil een ticket voor 8 maanden, september 2013 tot mei 2014, maar zal wel een fout maken, want krijg een prijs van € 716,-
  wie o wie kan me helpen met dit voor mij onbekende fenomeen

  • Khun Peter zegt op

   Ik denk dat de goedkope tickets nu wel weg zijn. Daar mot je vlot bij zijn.

 13. Freddie zegt op

  dank voor het antwoord. Ik dacht dat een dergelijke constructie al wel steeds van toepassing was, is. Hoe kom ik er achter wanneer deze constructie toegepast kan worden. Ik ben een leek in deze, dus neem me de vraagstelling niet kwalijk.

  • Khun Peter zegt op

   Aanbiedingen goed in de gaten houden. En als wij iets interessants tegenkomen dan zetten wij het natuurlijk op Thailandlblog.

 14. Arie & Maria Meulstee zegt op

  Etihad heeft voor elke vlucht 9 goedkope plekken. Dus je moet wel snel zijn en een beetje geluk hebben. Ennnn, sinds vandaag vliegen ze rechtstreeks op Amsterdam. Wij hebben voor november de heenreis geboekt en begin maart de terugreis en betaalden € 652,28 p.p. retour. Probeerden nog één reisje goedkoper maar dat werkte (nog) niet. Ze waren nog bezig met hun website. Die zou nu zo’n beetje klaar moeten zijn. (meldden ze me telefonisch). Wachttijd heenreis minder dan 1,5 uur en op de terugreis 3 uur in Abu Dhabi (Verenigde Emiraten).


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website