(Foto: Sudpoth Sirirattanasakul / Shutterstock.com)

Voor een bezoek aan Thailand moet men eigenlijk veel tijd uittrekken. Niet alleen door de vele bezienswaardigheden als wel door de grootte.

De lengte van Thailand is globaal genomen 1200 kilometer; een afstand van Groningen tot Zuid Spanje! In april is een nieuwe binnenlandse route geopend door Bangkok Airways. Men kan vanaf Chiang Mai direct naar Krabi vliegen, de tijdsduur bedraagt twee uur. Voor de terugvlucht vanuit Krabi moeten de passagiers op het Suvarnabhumi vliegveld in Bangkok overstappen voor de vervolgvlucht naar Chiang Mai.

De beide bestemmingen verschillen hemelsbreed van elkaar door de culturele verschillen, maar ook door het klimaat. Chiang Mai kenmerkt zich door gebergten met toppers tot 2500 meter en daardoor een minder heet klimaat. Krabi, Phuket en bijvoorbeeld de Phi Phi eilanden geeft Thailand weer zoals de meeste mensen zich indenken als zij aan Thailand denken! Een “bounty” bestemming met wuivende palmen, schitterend witte stranden en een azuurblauwe zee. Daartussen ligt een scala aan mogelijkheden om interessante gebieden te bezoeken.

Echter wie niet veel tijd heeft, is dit een perfecte mogelijkheid om de twee uitersten van Thailand in korte tijd te bezoeken door deze nieuw geopende luchtlijn.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Nieuwe vliegroute: rechtstreeks van Chiang Mai naar Krabi”

 1. Mike zegt op

  Waarom niet gewoon met AirAsia, 2x per dag Krabi Chiang Mai.

 2. Gerard zegt op

  vreemd bericht. op 22 maart al van chiang mai naar Krabi gevlogen

  • l.lagemaat zegt op

   Met welke maatschappij?

 3. Patrick zegt op

  Groningen naar Malaga is + 2.400 km

  • l.lagemaat zegt op

   Mag het een onsje meer zijn? TIT!

 4. Ronald zegt op

  Van Groningen naar Zuid-Spanje….
  1200 km…..??


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website