Voor het 5e jaar op rij heeft EVA Air een felbegeerde plaats verdiend in de “World Safest Airlines for 2018” van Airlineratings.com. Hiermee is deze Australische organisatie één van de vele andere internationale industrie- en overheidsorganisaties die EVA consequent erkennen voor het handhaven van hoge normen en het veiligstellen van veiligheid als een topprioriteit.

Airlineratings.com is een one-stop-website voor het beoordelen en beoordelen van veiligheid en productveiligheid voor luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. De normen die het heeft gebruikt voor zijn veiligheidsevaluaties in 2018 zijn de beste luchtvaartpraktijken die zijn vastgesteld door luchtvaartinstanties, verenigingen en overheden, naast de analyse van de veiligheidsprestaties van de afgelopen tien jaar.

De redacteuren van AirlineRatings.com worden wereldwijd erkend vanwege hun expertise en hun grondige kennis van de luchtvaartindustrie. Na het monitoren en evalueren van 409 luchtvaartmaatschap-pijen, identificeerden zij ‘s werelds 20 veiligste luchtvaartmaatschappijen. Elk van deze luchtvaartmaatschappijen heeft de maximale zevensterren veiligheidsbeoordeling van AirlineRatings verdiend en aan de hoge normen ervan voldaan.

EVA is een van de slechts 10 luchtvaartmaatschappijen ter wereld die de vijfsterrenbeoordeling van SKYTRAX voor de hoogste kwaliteit wereldwijd verdienen.

Op basis van evaluaties door het Crash Data Evaluation Centre (JACDEC) van de Jet Airliner, is EVA 11 keer door Aero International Magazine erkend als een van ‘s werelds 10 veiligste luchtvaartmaatschappijen. En het heeft nul-defecten aangetoond in IATA’s Operational Safety Audits (IOSA), uitgevoerd om de twee jaar sinds 2005.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “EVA Air één van de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld”

 1. Jantine los zegt op

  Gefeliciteerd voor EVA, wij voelen ons al jarenlang super veilig!!

 2. Darius zegt op

  Vlieg al meer dan 10 jaar met Eva-air, business class, gewoon perfect!

  Darius

 3. Gerrti zegt op

  tja,

  Na allerhande maatschappijen uitgeprobeerd te hebben, vlieg ik er graag mee in de elite class.

  Gerrit

 4. goort zegt op

  EVA Airlines is een Taiwanese maatschappij, geen Australische…

  • Khun Peter zegt op

   Er staat nergens dat EVA Air Australisch is. Wat er wel staat is dat Airlineratings.com een Australische organisatie is.

   • goort zegt op

    Je hebt helemaal gelijk, ik heb dat verkeerd gelezen.

  • Riesol Les zegt op

   Meneer Goort, je moet goed lezen wat er wordt geschreven. De airlinerating is een Australische organisatie. Die heeft EVA Air uit Taiwan beoordeeld als veiligste airlines ter wereld.

   • Cornelis zegt op

    Niet als DE veiligste, maar één van de 20 veiligste. Op een vergelijking door een andere organisatie, 4 dagen geleden op Thailandblog geplaatst, stond EVA op de 15e plaats: https://www.thailandblog.nl/vliegtickets/emirates-veiligste-luchtvaartmaatschappij-wereld/
    Ik heb er wel vertrouwen in – vlieg binnenkort voor het met EVA na een tiental retourtjes met Emirates.

    • Cornelis zegt op

     ‘Voor het met’ moet zijn: voor het eerst met………

 5. W. van Nispen zegt op

  Gefeliciteerd Eva Air
  Fijne maatschappij wij vliegen er graag mee nu elite classic hopen dat deze nog hetzelfde is jaren terug

 6. Theo zegt op

  Binnenkort ook weer op weg naar Bangkok met EVA. Elitecomfort is uitstekend en betaalbaar.

 7. Marijke zegt op

  Gefeliciteerd eva air met deze bekroning.Ook wij vliegen al jaren tot volle tevredenheid met jullie.

  • Fokko Eybergen zegt op

   Fijne airline goede service vlieg al jaren in verschillende klassen met hun en ben zeer tevreden .

 8. michel zegt op

  Vlieg al sinds 1995 vanuit Parijs met Eva airways , de laatste 5 jaar vanuit Amsterdam . Eerst Elite class nu al 5 jaar bisness prima servise met rechtstreekse verbinding .In al die jaren 1 keer een uur later vertrokken voor de rest altijd stipt op tijd een bravo voor Eva airwys .

 9. Constantijn van Ruitenburg zegt op

  Volkomen terecht. Mijn standaard maatschappij voor mijn vluchten naar Bangkok elk jaar. Super goede service en vriendelijk personeel. Ga ik nog jarenlang mee vliegen.

 10. Marco zegt op

  Na China Airlines en KLM nu alweer 2 jaar met Eva en moet zeggen een verademing.
  Echt een fijne maatschappij.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website