Duik in Emirates A380 First Class Shower Spa

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: , ,
7 september 2012
A380 First Class Shower Spa

Emirates Airline biedt bezoekers van de 50PlusBeurs de kans om de A380 First Class Shower Spa te bewonderen.

Aan boord van de Emirates A380 bevinden de spa cabines zich op het bovendek, waar een speciaal Spa cabin crew team de First Class passagiers begeleidt.

Bezoekers van de 50PlusBeurs kunnen een ‘duik’ nemen in de luxe van deze exclusieve Spa bij de Emirates stand in Hal 8, standnummer 8E.060.

A380 naar Amsterdam

Emirates vliegt, sinds 1 augustus als eerste maatschappij met een A380 op Amsterdam. De dubbeldekker met vluchtnummer EK 147 vertrekt iedere dag van Dubai naar Amsterdam; de 19e A380 bestemming van Emirates. Van daaruit kan er onder andere worden doorgevlogen naar Bangkok.

Luxe voorzieningen

Elke Emirates A380 biedt een Onboard Lounge op het bovendek voor Premium Class passagiers om elkaar ontmoeten, te ontspannen of om zaken te doen. First Class passagiers hebben de extra luxe van twee Onboard Shower Spas.

Vliegtuigindeling

Op de route Dubai-Amsterdam is het toestel ingedeeld met 427 stoelen in Economy Class, 76 flat-beds in Business Class en 14 Private Suites in First Class. Passagiers in alle cabines kunnen genieten van meer dan 1.400 kanalen van ice, Emirates’ het inflight entertainment systeem. Daarnaast is er high speed Wi-Fi aan boord.

50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen met informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.

De beurs wordt gehouden van 11 t/m 15 september in de Jaarbeurs Utrecht.

5 reacties op “Duik in Emirates A380 First Class Shower Spa”

 1. Piet zegt op

  Dus dat wastafeltje met dat spiegeltje noemen we tegenwoordig een spa? Bij een spa stel ik me iets voor met veel water en relaxmogelijkheden en dan hangt er op het toilet ook een wasbak met een spiegeltje.

  • math zegt op

   Beste Piet, heb zelf een keer mee mogen maken omdat ik een gratis upgrade kreeg. Commentaar schrijven is leuk, onzin schrijven is minder! Commentaar geven op een foto, informeer uw wat meer en schrijf dan een reactie. Kijk youtube bv. kunt u zien hoe het eruit ziet…..Nog beter, maak het zelf mee. Ik ben nog nooit zo heerlijk in Bkk aangekomen als die ene keer, helaas zal het wel nooit meer gebeuren.

 2. Jan Nagelhout zegt op

  Nou dat klinkt allemaal mooi die rommel, maar zolang er niet een jacuzzi met een zwembad inzit,, vouw ik me wel dubbel en ga mooi voor de goedkoopste kist 🙂

  • Leo zegt op

   Mwa met de goedkoopste kist.
   Daar wacht ik liever nog eventjes mee. 🙂
   Maar kwa vliegtuigen kijk ik wel met wie ik vlieg.
   1 ding is wel 100% zeker er is er nog nooit 1 in de lucht gebleven.

 3. Frank zegt op

  Leuk hoor al die luxe maar als ik dit forum zo bekijk met eindeloze discussies over de prijs van eten en onderdak zal er wellicht een gelukkige zijn die dat een keer mag meemaken.
  En dan nog….het belangrijkste op zo’n vlucht is liggen. Nou dat kan. Zelf een keer geupt
  naar de 1ste klas van EVA dus heerlijk dat liggen echt waar..
  Maar douches ? jakkes met mijn blote voeten in hetzelfde spoor als mijn voorganger met
  voetschimmel? Gewoon lekker slapen. Lees altijd een boek, kijk een filmpje (economy)
  en dan een slaappil. Als je dat al 20 jaar doet is daar niets mis mee.
  En overstappen geeft altijd problemen. Aansluitende vliegtuig is er niet of de weg vinden in zo’n luchthaven. Wellicht een avontuur voor sommige (jongere) passagiers maar van mij hoeft dat allemaal (niet) meer. Maar genoeg over mijzelf: Als je over je ervaringen wilt schrijven over de de A 380 dan graag vanuit (onze klasse) economy !
  Heb gehoord dat zelfs ’s nachts het niet meer donker te krijgen is in de cabine vanwege de automatisch dimbare ramen (wordt aan gewerkt. zegt men)
  Reken maar dat alle vluchten tot 2013 op jou worden uitgetest.

  benieuwd naar economy ervaringen.

  Frank


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website