Photo APS / Shutterstock.com

De luchthavens in Thailand blijven tot en met 31 mei gesloten voor internationale commerciële vluchten, zo laat de Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT) vandaag weten. 

Binnenlandse vluchten zijn wel toegestaan ​​en het verbod op internationale vluchten geldt niet voor staats- of militaire vliegtuigen, vliegtuigen die toestemming vragen voor een noodlanding, technische landing zonder passagiers, humanitaire hulp, medische vluchten en repatriëringsvluchten. Vluchten die al eerder toestemming hadden gekregen van de CAAT kunnen wel plaatsvinden.

Vrachtvliegtuigen vallen ook buiten het verbod. Wanneer de bemanning van een vrachtvlucht in Bangkok wil blijven moeten ze ook in verplichte quarantaine van 14 dagen.

Dit betekent dat buitenlanders met werkvergunningen of die getrouwd zijn met Thai, of toeristen in ieder geval tot juni niet naar Thailand kunnen reizen. Als je “visum” vervalt tijdens je verblijf in het buitenland, moet je wellicht opnieuw een visum aanvragen.

Bron: Richard Barrow op Facebook


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “CAAT verlengt vliegverbod voor Thailand tot 31 mei 2020”

 1. walter zegt op

  OMG!!! Nog een maand langer bij m’n ex…!!
  Help, help…!!

 2. Lung Lie (BE) zegt op

  Beste lezers,

  Mijn echtgenote en ik hadden tickets geboekt (non-refundable) via de site van Thai Airways voor mei BKK-BRU en terug. De maatschappij biedt de mogelijkheid de geldigheid van de tickets te verlengen tot 31 december 2021 (!) Zie:

  https://www.thaiairways.com/en_TH/contact_us/thai_special_assistance_form.page

  Ik heb via deze site die verlengingen aangevraagd en nieuwe tickets verkregen.

  Belangrijke aandachtspunten:
  1) kies optie 1 “Extend the validity of your ticket and rebook later (ticket number starting with 217-)”
  2) De aanvraag dien je te doen voor ELK TICKET apart in de boeking! (ttz. 2 reizigers = 2 aanvragen)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website