Beste Ronny,

Mijn vraag betreft het “Non-Immigrant visum met multiple entry (1 jaar geldig)”. Indien ik een Non-immigrant visum met multiple entry (1 jaar geldig) aanvraag, zijn dan de vereisten ter verkrijging van dat visum dezelfde als bij een “Non-immigrant O-A visum” ? Of zijn de eisen voor een O-visum met multiple entry veel minder streng dan voor een O-A-visum?

Voor O-A visum heb ik Gezondheidsverklaring nodig en een Bewijs van Goed Gedrag en een Bankrekening in Thailand en Geboorteakte en alles gecertificeerd door een notaris en daarna gelegaliseerd door BZ. Klopt het dat al die documenten niet nodig zijn bij een aanvraag voor een “Non-Immigrant visum met multiple entry (1 jaar geldig)”?

Vast bedankt voor uw reactie.

Peter Spoor


Beste Peter,

De eisen van een Non-immigrant “O” zijn inderdaad minder streng dan voor een Non-immigrant “O-A”.

Daarom krijg je met een Non-immigrant “O” ook maar een verblijfsperiode van 90 dagen bij binnenkomst en krijg je met een Non-immigrant “O-A” een verblijfsperiode van een jaar bij binnenkomst.

Het verschil moet hem ergens zitten natuurlijk.

Hier kan je er alles over lezen en dat kan je ook eenvoudig terugvinden op de website van de Thaise ambassade.

Trouwens een bankrekening in Thailand is niet verplicht.

TB Immigration Info Brief 022/19 – Het Thaise visum (7) – Het Non-immigrant “O” visum (1/2) www.thailandblog.nl/dossier/visum-thailand/immigratie-infobrief/tb-immigration-info-brief-022-19-het-thaise-visum-7-het-non-immigrant-o-visum-1-2/

TB Immigration Info brief 039/19 – Het Thaise visum (9) – Het Non-immigrant “O-A” visum

TB Immigration Info brief 039/19 – Het Thaise visum (9) – Het Non-immigrant “O-A” visum

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website