Vraagsteller: Gaston

Wij zijn zopas begonnen met onze OA visa aanvraag. Alles ging goed tot we begonnen met het uploaden van de benodigde documenten. Wij beschikken over alle nodige documenten maar op de Thailand site is geen plaats voorzien om meer dan één document per lijn te uploaden. Alhoewel men soms vraagt meerdere documenten te uploaden per lijn.

Bvb 1: Bewijs van financiën (brief van de bank) met een bankafschrift van drie maanden met een bewijs van pensioenstatus.
Bvb 2: Paspoortpagina’s die alle reisgegevens bevatten van de afgelopen twaalf maanden sinds de laatste internationale reis.
Bvb 3: Bewijs van accommodatie indien dit passend wordt geacht, ondanks het feit dat er geen sectie is voorzien. Maar hoe kan ik het dan uploaden?

Vraag: Hoe kunnen wij hiervoor een oplossing vinden?


Reactie RonnyLatYa

Je kan eerst alle documenten van een onderwerp inscannen in 1 file en deze dan uploaden. Bijvoorbeeld alle paspoortpagina’s en vervolgens als 1 file uploaden.

Als er geen sectie voorzien is voor een specifieke eis mag je die bij een andere uploaden. Ze gaan dat wel uit elkaar halen op de ambassade. Belangrijk is dat je alles instuurt, waar je dat ook doet lijkt momenteel niet zo belangrijk als er geen speciale sectie voorzien is.

Zie ook wat ze daar op de website over schrijven.

“Please upload all required documents of your visa according to the lists below, despite insufficient document sections provided on www.thaievisa.go.th. The Embassy is in the process of requesting additional sections from the Thai e-visa web developer, which may take some time. In the meantime, you may upload the rest of the required documents where deemed appropriate or in the same section as other documents. It is important to upload all required documents in order for your application to be processed in a timely manner.

https://www.thaiembassy.be/visa/?lang=en

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website