De gaafste supercars vind je in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Verkeer en vervoer
Tags:
14 september 2012

Een Lamborghini Aventador en Ferrari 458 hebben wij in Nederland ook. Hetzelfde geldt voor de Ferrari F50. Thailand ligt vooral veel dichterbij die ‘andere’ autocultuur. Eentje van klassieke Skyline’s GT-R en RAUH-Welt.

Thailand is meer dan verkeerschaos op kleine brommertjes, een warm vakantieland en rijstvelden. Ook Thailand is een autocultuur om jaloers op te worden. Het gras is immers altijd groener… En op dat groenere gras rijden auto’s die we hier niet hebben. Unieke en karaktervolle wagens zoals een RAUH-Welt Begriff Porsche en die oh zo fantastische daddy-Skyline.

Andere auto’s van merken die sommigen hier verachten. Zie het alsof Mercedes alleen haar A-klasse naar het verre oosten zou transporteren. Tegelijkertijd heeft Thailand ook al het goeds van de ‘westerse wereld’. Voor een vrachtwagen Baht koop je ook daar een Lamborghini Aventador, Ferrari 458 Italia, Ferrari F50 of Porsche GT3 RS 4.0. Zelfs klassieke Alfa’s en BMW’s E30 M3 hebben er een plekje.

Bron: Autoblog.nl

Bekijk de video:

[vimeo]https://vimeo.com/48798689[/vimeo]

 

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website