De afgelopen twee weken ontvingen wij meerdere e-mailtjes van mensen die Thailandblog niet meer kunnen lezen. Zowel via de link in de nieuwsbrief als rechtstreeks op de website zien zij alleen een lege pagina of foutmeldingen.

Ik heb mijn programmeur er naar laten kijken en die denkt dat het een ‘browser’ probleem is. Hij zegt het volgende:

“Waarschijnlijk wordt er door een aantal mensen een oude versie van Internet Explorer gebruikt, namelijk Internet Explorer 6. Deze versie is 10 jaar oud en wordt niet meer ondersteund. Zelfs Microsoft raadt mensen aan IE6 niet meer te gebruiken (zie ook www.ie6countdown.com).”

Ons advies is dan ook, download een nieuwe versie van Internet Explorer. Nog beter gebruik Firefox of Google Chrome. Dit zijn betere, veiligere en snellere webbrowsers.

Mocht dit niet helpen stuur ons dan een email welke browser je precies gebruikt (versie). Dan gaan we kijken of we het probleem kunnen verhelpen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Thailandblog niet meer te lezen? Kijk naar je browser!”

 1. Hansy zegt op

  Ik gebruik Firefox, maar ik heb ook IE 6 op mijn computer staan, maar de pagina is zichtbaar in IE 6, maar je moet een heel end naar beneden scrollen

  • Henk van't Slot zegt op

   Ik heb het zelfde probleem gehad,Google Chrome gedownload en het probleem was verholpen

 2. Reno zegt op

  Ik heb grote twijfels over je uitleg Peter.
  Het is mij namelijk al diverse keren gebeurd en ik heb wel de laatste versie.
  Het vreemde is dat het probleem één of twee dagen later niet meer aan de orde is.
  Fijne reis nog toegewenst.
  Groet
  Reno

  • ThailandGanger zegt op

   Ik heb grote tywijfels aan je twijfels, want in ie 6 is het probleem er nog steeds en dat kan ook niet anders want sinds de laatste update van wordpress waarop deze website draait is de weergave in ie6 ronduit beroerd en staan teksten en sidebars niet meer naast elkaar. De ene keer krijg je een lege pagina de andere keer alleen de sidebars en weer een andere keer teksten en sidebars maar dan helemaal uit het lood. Zelfs microsoft raadt sinds 1 week aan om ie6 te vervangen door een nieuwere versie.

   Ik weet wel zeker dat de uitleg van Peter en zijn Website bouwer klopt.

   http://webwereld.nl/nieuws/105956/microsoft-zegt-sorry-voor-ie6.html

 3. Johnny zegt op

  Ik heb zojuist IE9 geinstalleerd en het werkt prima.

  • ThailandGanger zegt op

   Ik heb zojuist ie9 eraf geknikkerd want ik kreeg een aantal effecten waar ik niet op sta te wachten. Dus gewoon lekker firefox, chrome of opera….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website