Het is zover, vandaag is Thailandblog de magische grens van 1 miljoen bezoekers gepasseerd.

Thailandblog.nl is eind 2009 gestart met toeristische informatie, nieuws, opinie, en achtergronden over Thailand. Als snel maakte het blog een enorme groei door. Vanaf de start zijn alle social media kanalen, zoals Twitter en Facebook, ingezet om Thailandblog.nl onder de aandacht te brengen.

Dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen op het blog. Het sociale media aspect komt ook terug in de artikelen die op het blog verschijnen. Bezoekers kunnen content opsturen die na goedkeuring wordt geplaatst. Het blog staat verder in het teken van het delen van informatie over Thailand.

Inmiddels hebben 42 verschillende auteurs, één of meerdere artikelen geschreven. De bloggers bestaan onder andere uit, expats, pensionado’s en toeristen. Maar ook (oud)journalisten schrijven voor Thailandblog.nl. Het succes van het blog blijkt tevens uit de meer dan 12.000 reacties op de artikelen. Dat betekent dat iedere posting gemiddeld negen reacties van bezoekers oplevert.

De groei in bezoekersaantallen neemt nog gestaag toe. Met ruim 1.500 unieke bezoekers per dag mag Thailandblog.nl zich de grootste Thailand community van Nederland noemen.

Feiten en cijfers over Thailandblog.nl

Op Thailandblog.nl zijn meer dan 1.400 artikelen geplaatst. Het meeste verkeer, ruim 37%, komt via Google organic. De mailinglijst zorgt voor 29% van het bezoek en het directe verkeer bedraagt 16%. Social media kanalen zoals RSS-feed, Facebook en Twitter zijn gezamenlijk goed voor 6% van het verkeer. De overige bezoekers komen via verwijzende sites.

Ruim 68% van het bezoek komt uit Nederland, gevolgd door Thailand met 16,3% en België met 10,6%.

Alle bezoekers, bloggers en anderen bedankt voor deze mooie cijfers!

26 reacties op “Miljoenste bezoeker op Thailandblog!”

 1. Berthy zegt op

  Welgefeliciteerd Peter met zo’n prachtige score!

  Berthy

 2. Frnas van Eijk zegt op

  Heel erg gefeliciteerd en van Harte!!!!!
  Ik kijk dagelijks naar Thailandblog en het doet mij veel plezier.

 3. cor verhoef zegt op

  Congrats Peter! Op naar de twee miljoen!

 4. andrew zegt op

  Proficiat.Dit kan alleen maar als je kwaliteit levert waar een grote groep mensen in is geinteresserd.Ga zo door.

 5. jansen ludo zegt op

  bedankt voor zoveel leesplezier

 6. Harold zegt op

  Prachtig resultaat! Op naar de twee miljoen, ik draag er graag m’n steentje aan bij 🙂

 7. Fred zegt op

  yin di duai!! Ben een dagelijkse bezoeker van je blog en lees met veel plezier alle artikelen; interessante, leuke maar vooral ook informatieve info op één blog. Ik schat dat rond deze tijd volgend jaar de tweemiljoenste bezoeker genoteerd gaat worden.

 8. Henry zegt op

  Proficiat met mijlpaal voor dit zeer informatieve blog , ik lees het iedere dag !

 9. HenkNL zegt op

  Gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Dit is dan ook een schitterend blog!

 10. Lee zegt op

  Van harte gefeliciteerd en hoop op nog vele mooie rubrieken!! Sanuk dee maak maak!!

 11. Jeroen zegt op

  Gefeliciteerd met deze prestatie, ik hoop nog lang te mogen genieten van de side en het land!!!!!!!!!!!!!

  Sawadikrap

 12. Serge zegt op

  Lees em dagelijks met veel plezier. Een schat aan informatie passeert hier de revu. Het is een bron van kennis, nuttige verwijzingen en vermaak. Je kan hier heel wat opsteken. Puik werk.

 13. Robbie zegt op

  Gefeliciteerd Peter en andere redactieleden! Ook ik lees elke dag vrijwel alle artikelen die jullie plaatsen, alsmede de reacties van de lezers! Zo blijf ik op de hoogte van alles wat met Thailand te maken heeft. Ik doe dat zowel vanuit NL, maar ook vanuit Thailand waar ik pas geleden nog 3 maanden was. Wat een voorrecht voor ons lezers, dat jullie bestaan en er zoveel energie in steken! Bedankt.
  Ik wens jullie veel succes en ook de kracht om met deze enorme tijdrovende klus bezig te kunnen zijn en vol te houden!
  Als jullie ooit ergens hulp bij kunnen gebruiken, plaats dan s.v.p. een oproep op dit prachtige blog.

 14. Gerno zegt op

  Ik wil graag iedereen die heeft meegewerkt aan dit prachtige resultaat hartelijk feliciteren en danken voor de nuttige informatie, de mooie verhalen en de emotionele wederwaardigheden die je op dit blog aantreft. Aan allen: ga aub zo door.

 15. Henk B zegt op

  Gefeliciteerd redactieleden, voor al die mooie en nuttige verhalen, maar wil ook de mensen bedanken die reageren, en soms een aanvulling geven op het geschreven artikel,
  en de personen die daar dan weer opo reageren, zo blijft het blog leerzaam en intressand, niet alleen voor de vakantiegangers, maar ook voor de hier in Thailand wonende,
  Ga zo door, en op naar de 2 miljoen

 16. rene zegt op

  Proficiat en bedankt voor alle nuttige info en interessante artikelen en videos

 17. Rob Piers zegt op

  Graag wil ik me aansluiten bij de vorige reacties: proficiat!!

 18. Niek zegt op

  Ook van harte gefeliciteerd. Ik heb echt geen behoefte om een eigen blog op te starten, wat me al drie keer werd geadviseerd door Kuhn Peter. De reden ervan is mij onbekend. Mijn bijdragen zijn niet erg afwijkend van wat ik van andere bloggers lees en mijn bijdragen werden altijd gepubliceerd, waarvoor mijn dank. Dus kennelijk houd ik me wel aan de regels.
  Deze blog voldoet toch prima, zou ik zeggen.

  • @ Niek, het advies had te maken met jouw voorkeur om discussies over politiek op te starten. Maar dat weet je best 😉 Nog even voor alle duidelijkheid. Ondanks de actieve deelname van expats, mijn dank daarvoor, is Thailandblog geen expliciet expat blog. Iedereen, ook toeristen en anderen moeten hier wat van hun gading kunnen vinden.

 19. bob bekaert zegt op

  Peter gefeliciteerd,
  En….. het is niet zonder reden, je blog is echt heel goed !

  Bob Bekaert

 20. Miek37 zegt op

  Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat, ik hoop jullie nog lang te blijven volgen, juist die mix expat en touristen mix van bloggers en reageerders maakt dit zo’n interessant blog anders wat het al snel eenrichtingsverkeer, dus ga zo door! 😉

 21. Miek37 zegt op

  “mix van expats en touristen bij de bloggers en reageerders” moet dan natuurlijk zijn, ( een edit knop zou uitkomst bieden) 😉

 22. Leo Bosch zegt op

  Van harte gefeliciteerd Peter, en bedankt voor de leuke en soms heel leerzame artikelen.
  Want ondanks dat ik al ruim 7 jaar in Thailand woon, kom ik dank zij het blog nog altijd nog nieuwe dingen over Thailand te weten.

 23. Berry zegt op

  Van harte gefeliciteerd Peter
  Ik vindt het super ga zo door.

  Grt Berry

 24. Peter de Goede zegt op

  Van harte gefeliciteerd.
  Ik hoop het nog lang te kunnen lezen

 25. changmoi zegt op

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Het zegt wat over de interesse van de lezeres en kwaliteit van de geschreven stukken.
  Voor degene (zoals ik) die (nog) in Nederland wonen heeft het blog een dagelijkse binding met geliefd Thailand en brengt dit blog Thailand voor de liefhebber gevoelsmatig dichterbij.
  Ik en met mij velen (weet ik zeker) hopend dat Thailandblog nog jaren zal bestaan en zodoende velerlei informatie kan geven en een indruk blijft geven van het reilen en zeilen in dit prachtige land met zijn fantastische mensen en misschien is het niet altijd perfect de echte liefhebber neemt dit op de koop toe.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website