Een aantal mededelingen van de redactie dit keer. Zoals een aantal van jullie gemerkt hebben, worden reacties vaker gemodereerd. Dit betekent niet dat je iets verkeerds hebt gezegd of wat dan ook. Dit heeft te maken met bepaalde instellingen in WordPress (Thailandblog is in WordPress gemaakt).

Hierdoor kan het iets langer duren voordat je reactie geplaatst zal worden. Wij (de redactie) moeten dan een reactie handmatig goedkeuren. Indien Hans of ik niet online zijn kan dat even duren. Natuurlijk proberen we dat zo snel mogelijk te doen.

We zijn ook strenger gaan modereren omdat met het stijgen van de bezoekersaantallen er ook meer vreemde snuiters een reactie achter lieten. Daarnaast zijn onvriendelijkheden naar elkaar of de redactie niet meer toegestaan. Het moet wel leuk blijven natuurlijk. Scherp discussiëren over meningen en stellingen is geen probleem, maar niet persoonlijk worden.

Vragen per e-mail aan de redactie

Ik krijg per dag gemiddeld ongeveer 15 e-mailtjes van lezers. De laatste tijd steeds vaker met persoonlijke individuele vragen, zoals:

 • weet je een goed hotel in Bangkok?
 • ik wil gaan werken in Thailand, weet jij iemand die nog personeel zoekt?
 • ik heb relatieproblemen met mijn Thaise vriendin, wil jij bemiddelen of heb je advies voor me?
 • ik ben op zoek naar een Thaise vrouw weet jij iemand voor me?

Je zult begrijpen dat ik graag iedereen wil helpen met ‘raad en daad’ maar dat dit mij teveel tijd gaat kosten. Op dit soort verzoeken ga ik dan ook niet in. Graag jullie begrip daar voor.

Lezersvragen

Indien je een interessante vraag hebt, kunnen we het wel plaatsen als lezersvraag, zodat bezoekers kunnen reageren.

Het toesturen van nieuws, filmpjes en artikelen over Thailand naar de redactie is geen enkel probleem. Ik kan niet beloven dat we alles plaatsen, maar we doen ons best.

Wil je zelf eens wat schrijven? Dat kan! Je mag het naar ons toesturen en in de meeste gevallen zullen we het, na beoordeling, plaatsen.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Huishoudelijke mededelingen Thailandblog”

 1. reislustige zegt op

  Dagelijks lees ik jullie mail met veel interessen.
  mijn vraag
  Hoe is de politieke situatie Nu??
  wanneer komen er verkiezingen??? ik hoor of lees er niets meer over.
  als het kan graag een beetje informatie indien mogelijk.
  vr.gr.De Reislustige

 2. Over de politieke situatie en aankomende verkiezen staat vrijwel dagelijks wat in de (online) Engelstalige kranten: http://www.bangkokpost.com/news/politics en http://www.nationmultimedia.com/national/

  Daarnaast volgt Hans het nieuws in Thailand en Twittert daar over, zie linksboven.

  Het is voor ons ondoenlijk daar regelmatig over te schrijven want dan heb ik een redactieteam van tig mensen nodig.

  Mocht de situatie gevolgen hebben voor toeristen, dan gaan we er over schrijven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website