500 keer Gringo, een felicitatie waard!

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags: ,
3 mei 2014

De onderstaande posting van Gringo (Bert Gringhuis) is het 500-ste artikel van zijn hand. Toch een moment om even stil bij te staan.

Al vanaf 2010 zorgt Gringo voor een continue stroom aan afwisselde artikelen. Deze worden goed gelezen en gewaardeerd door de bezoekers van Thailandblog.

Gringo woont al vele jaren in Pattaya en schrijft zowel over het dagelijkse leven in Thailand als artikelen die interessant zijn voor toeristen. Die laatste groep is tevens de grootste groep lezers op Thailandblog.

Namens de redactie, bloggers en lezers, bedankt Gringo voor de vele interessante artikelen en op naar nummer 750!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “500 keer Gringo, een felicitatie waard!”

 1. Joseph Jongen zegt op

  Gringo, jij verdient echt meer dan enkel en alleen een vermelding op het blog voor het 500ste artikel van jouw hand. Wil je benoemen tot Lid van verdienste in de orde van de Briesende Leeuw. Eerder ontvingen onder meer internationaal gelouterde schrijvers als Hemingway en Tolstoy die onderscheiding. Na Couperus ben jij nu de tweede Nederlander die de eer te beurt valt. Gefeliciteerd.

 2. vanderhoven zegt op

  500!!!! wel dat kan al tellen op een paar jaar.
  Gringo is dan ook iemand met een eigen uitgesproken mening over menige topics.
  En, ik persoonlijk waardeer zijn opinie al ben ik natuurlijk niet altijd akkoord met zijn stelling.
  Doe voort man en laat je horen!!

 3. Robbie zegt op

  Beste Bert,
  Grandioos deze prestatie! Ik bewonder je kwaliteiten, je energie, je doorzettingsvermogen, je creativiteit, je plezierige en altijd positieve en optimistische toon! Tevens ben je een onverbeterlijke ambassadeur van Pattaya, ook MIJN stad! Ik wens je toe dat je nog lang zult leven en bijdragen zult aan het leesgenot van TB!
  Heel hartelijk bedankt voor alles wat je nota bene als “liefdewerk oud papier” al zo lang doet!

 4. NicoB zegt op

  Beste Gringo,
  Dank voor alle moeite, tijd en energie die je investeert in je hoogwaardige bijdragen, ik lees ze met veel plezier, een goede posting schrijven ipv. een voor de vuist weg gegeven reaktie is een fikse klus, mag ik hopen … wordt vervolgd? chapeau.
  NicoB

 5. Rob V. zegt op

  Dankjewel Bert / Gringo, ik doe het je niet na! Ik kijk uit naar de volgende stukjes en de eerst volgende mijpaal, en dat is niet 750 maar 555 stukjes. 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website