Walking Street in Pattaya (2)

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Adult, Bars, Nachtclub, Uitgaan
Tags: , , ,
14 januari 2020

In de posting van 11 januari is een “rondgang” gemaakt langs een aantal uitgaansgelegenheden in de Walking Street in Pattaya. Er is niet gestreefd naar een volledige opsomming van de diverse mogelijkheden, omdat dit te veel zou worden, maar bovendien omdat het aanbod nog wel eens verandert van naam en inrichting.

Deze keer worden de lezers door een vriendelijk glimlachende hostess uitgenodigd om binnen een kijkje te komen nemen naar de bezigheden van de dames. Het eerste wat opvalt, is hoe enthousiast de Crystal Catz Showgirls aan het werk zijn. Zij schijnen zelf ook veel plezier aan elkaar en aan het hele gebeuren te beleven, waarbij veel gelachen wordt. De diverse acts worden uitgevoerd alsof er geen zwaartekracht bestaat, heel knap. Daar zal toch veel training aan vooraf gegaan zijn.

Met dit videofilmpje wordt een eerste indruk gegeven en is beslist niet representatief voor de andere gelegenheden in Pattaya.

https://youtu.be/0Z4YGkxme7A

2 reacties op “Walking Street in Pattaya (2)”

 1. Gringo zegt op

  Het wordt tijd, dat je zelf weer eens op stap gaat in de a gogo wereld van Pattaya, Lodewijk.
  De Crystal Club A Go Go is namelijk niet in Walking Street, maar in Soi LK Metro

  • l.lagemaat zegt op

   Je zou gelijk kunnen hebben Gringo dan heb ik deze verwisseld met de Crystal Palace in de WS.

   Bedankt.

   Groet,
   Lodewijk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website