Bangkok is in alle opzichten een bruisende stad. Er is 24 uur per dag wat te beleven, zeker in het uitgaansleven. Je treft er gezellige bars, hippe clubs, kleine jazzclubs en romantische restaurantjes aan.

Bezoek eens de sfeervolle barretjes op Khao San Road, Rambutri Road of Pra Athit Road, geniet van het uitzicht in een skybar of dans tot in de kleine uurtjes in de moderne clubs op Royal City Avenue (RCA).

Sukhumvit Soi 11 in Bangkok

Wil je naar een trendy club dan moet je naar Soi 11 aan Sukhumvit Road (BTS Skytrain station: Nana), de thuisbasis van o.a. Bed Supperclub, Q-bar en Nest. Een leuke plek om rustig te beginnen is de roofbar ‘Above Eleven’ in Fraser Suites, maar ook aan de straat vind je gezellige terrassen. Vroeg hoef je niet te komen. Het echte clubleven komt pas na middernacht op gang waarbij het zien en gezien worden een hoofdrol speelt. Clubs als Bed Supperclub en Q-Bar hanteren soms een streng deurbeleid. Een meer toegankelijke club in Soi 11 is Levels Club.

Hoeft dit trendy gedoe niet voor jou, loop dan Soi Nana in en bezoek Hillary Bar 2. Hier bruist het van de energie en kan je iedere avond genieten van een goede liveband.

Video Sukhumvit Soi 11

Deze video geeft je een goede indruk van het uitgaanspubliek in de clubs Bed Supperclub, Q-bar en Nest.

[youtube]http://youtu.be/HsaVWH8MdsY[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Uitgaan in Thailand: Sukhumvit Soi 11 in Bangkok (video)”

  1. Peter@ zegt op

    Zo’n filmpje kan je in elke bar in de hele wereld maken, is kennelijk niet lokaal gebonden. Zou ook in Lutjebroek gemaakt kunnen zijn.

  2. Frans zegt op

    Bangkok Beat in soi 7 is ook een leuke en makkelijk toegankelijke club, er speelt meestal een goede band en boven zijn er altijd wel mensen om mee te poolen, en van daaruit kun je de band ook zien spelen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website