Ben je liefhebber van livemuziek en wil je eens zien hoe Thai uit hun dak kunnen gaan? Zet dan in je reisprogramma met stip op nummer één: Hillary Bar 2 in Bangkok.

Hillary Bar 2 bruist van de energie en staat garant voor uitstekend muziekvermaak. Iedere avond treedt er een goede liveband op. Een aantal bands rouleren en treden meerdere keren per week op.

Spektakel

De muzikanten spelen in een rap tempo gevarieerde muziek. Zowel de zangers als zangeressen zetten een stevige performance neer en betrekken het publiek bij het optreden. Het enthousiasme van de band werkt aanstekelijk. Het duurt dan ook niet lang of iedereen zingt mee of staat te swingen voor het podium. De muziekkeuze en de playlist is gevarieerd. Van klassiekers zoals The Eagles en U2 tot nieuw werk van bijvoorbeeld Lady Gaga.

Verzoeknummers worden op prijs gesteld en met volle overgave ten gehore gebracht. Een tip is dan gebruikelijk. Soms worden er Thaise nummers gespeeld die door de aanwezige dames in de bar uit volle borst(en) worden meegezongen. Je hoeft niets te missen van dit spektakel, de tafeltjes staan vlakbij het podium.

Bekende bands

Een aantal bekende Thaise bands hebben ook opgetreden in Hillary Bar 2, zoals Sek Loso. De foto’s van de bands die er gespeeld hebben, hangen overal in de bar. Een opmerkelijk detail: de eigenaresse van Hillary Bar 2 heeft wat narcistische trekjes want zij staat tevens op alle foto’s. Bij het podium hangt zelfs een grote lichtbak met haar foto, niet te missen. ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’, zong ooit een troubadour. Dat geldt zeker voor deze dame.

Hillary Bar 2

Verder zijn er in Hillary 2 meerdere pooltafels en natuurlijk kun je er Thais eten. De band begint om 20.30 uur te spelen. Gezellig druk wordt het om een uur of tien. De bar is niet erg groot, dus het is al snel druk en dat komt de sfeer ten goede. Wil je een tafeltje vooraan het podium dan moet je niet te laat komen. Hillary Bar 2 is gemakkelijk te vinden. Sukhumvit Soi 4 in Bangkok, een paar honderd meter verder dan Nana Plaza aan de linkerkant.

Op YouTube staan filmpjes van de diverse bands die er optreden of dat ooit hebben gedaan. Een website van de bar kon ik niet ontdekken wel een fanpagina op Facebook.

Ga er zeker eens kijken als je goede livemuziek wilt horen en een enthousiaste band wilt zien spelen.

Video Hillary Bar 2

Bekijk de video van Hillary Bar 2 hieronder:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NVN8M6sF2xY[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Hillary Bar 2 in Bangkok: uitstekende livemuziek (video)”

 1. Robert zegt op

  Elizabeth is een geweldige band! Hieronder een link naar hun AC/DC ‘Back in Black’ cover, erg goed. Of dit in de buurt komt van het origineel, daar kunnen we over twisten. Wel kijk ik liever naar Pui dan naar die dikke kop van Brian Johnson 😉

  http://www.youtube.com/watch?v=Bq7jKU39KRo

 2. Roswita zegt op

  Als ik in Bangkok ben is dit voor mij ‘s avonds vaak de place to be. Heerlijke live muziek en goede bands. Maar ook bij Soi Cowboy in “Country Road” spelen goede live bands.

  • Bert van Hees zegt op

   Als je toch in Soi Cowboy bent, breng dan een bezoek aan 5 Star Bar. Ook daar speelt iedere avond een live band, die ook verzoeknummers speelt en gastmuzikanten verwelkomt. Speel jij gitaar, bas of drums, vergeet deze bar dan niet.
   Proima sfeer ook overigens. Muziekkeuze veelal zeventiger en tachtiger jaren. Veel werk van Deep Purple, Moody Blues, Beatles Queen, Dire Straits, Rolling Stones, Level 42, enz.

 3. Fred Schoolderman zegt op

  Ook ik ben een regelmatige bezoeker van de Hillary Bar. Nu heb ik mij door een goede vriend in Bangkok laten vertellen, dat de gezelligheid in Sukhumvit area, zich naar Soi 4 heeft verplaatst. Veel nieuwe cafés, met live muziek.

  Zo is de alom bekende Beergarden in Soi 7 helemaal op zijn retour. Nadat het door de zoon is overgenomen, wordt er nog alleen maar hip hop muziek gedraaid. Farangs spreken daar nog wel met elkaar af, maar gaan dan bijvoorbeeld naar de Hillary Bar.

 4. Neushoorn zegt op

  Op 40m verder dan Hillary Bar 2 zou intussen Hillary Bar 4 geopend zijn…
  Iemand impressies?
  Hillary Bar 1 (morning-nightbar) ligt dan weer vooraan in soi 4. Ook altijd gezellig.

  • Kees zegt op

   Hillary Bar 4 zit tussen begin Soi 4 (soi Nana) en Hillary 2 in. Ben er een keer geweest, same same but different. Geen live bands, what H2 nu net zo uniek maakt. 12 in een dozijn van dit soort bars in soi Nana. Maar wel de goede service en niet al te opdringerige dames, zoals in alle Hillary bars. De baas, Khun Meaw, heeft ondertussen een heel bar/nachtclub emporium nu (ik geloof 5 of 6 bars en dan Climax, ‘the last chance for romance’ disco onder het Ambassador hotel)

 5. Peter zegt op

  Helemaal mee eens, was daar 3 weken geleden met mijn vrouw. Goede bands, dus lekker uit je dak gaan ook voor niet Thai.

 6. Neushoorn zegt op

  Fanpage op Facebook : https://www.facebook.com/groups/389528125654/?fref=ts

 7. Jan Hoekstra zegt op

  Leuke bands in Hillary 2, The corner bar op de hoek van soi cowboy (tegenover Country Road) vind ik persoonlijk beter. Enige probleem in deze barren is, er lopen alleen maar vrouwen die aan het werk zijn. Dus wil je van live muziek genieten dan is Check Inn99 in Sukhumvit soi 33 een aanrader, hier geen werkende dames aanwezig en als je van rockmuziek houdt dan is The Rock Pub (niet de Hardrock) in Phyathai in het weekend geweldig, ook hier gelukkig geen schreeuwende bardames aanwezig.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website