Als u van plan bent op korte termijn Patrick’s Steakhouse in Pattaya te bezoeken, dan heeft u nog enkele dagen de tijd. Op 1 mei aanstaande gaat de zaak namelijk voor een maand dicht om een algehele renovatie te ondergaan.

Ik sprak de Vlaamse eigenaar/restaurateur Patrick gisteravond tijdens één van mijn regelmatige bezoeken aan zijn restaurant in de Arcade aan Second Road (ik koos dit keer voor zijn uitstekende Goulash Stew). Trots vertelde hij mij de plannen voor de renovatie waarbij het interieur wordt vernieuwd: nieuwe toiletten, nieuw plafond, nieuwe vloer, nieuw meubilair, kortom bijna alles. “In 24 jaar van het bestaan is er niets veranderd en ik vond het tijd om het restaurant in een nieuw jasje te steken”, zei Patrick.

Ik wenste hem veel succes met de verbouwing en sprak de hoop uit, dat met het vernieuwde interieur de intieme sfeer wordt gehandhaafd en uiteraard ook, dat het menu dezelfde hoge kwaliteit blijft behouden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Patrick’s Steakhouse in Pattaya wordt gerenoveerd”

  1. Patrick zegt op

    Na 24 jaar hebben we besloten om ons restaurant eens te heropfrissen. Daarom sluiten we van 1- 31 Mei. Zie jullie allemaal voor een soft opening rond 1-5 Juni.
    Patrick


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website