Demonia, exclusieve S&M club in Bangkok

Door Gringo
Geplaatst in Adult, Uitgaan
Tags: ,
15 februari 2015

Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen van de exclusieve S&M club Demonia. Het bevindt zich in Sukhumvit Soi 33 op een onopvallende manier tussen een aantal massagesalons waarvoor een aantal dames staan die klanten naar binnen trachten te loodsen.

Zo niet bij Demonia, slechts een saaie zwarte deur waar door VIP-gasten ongezien naar binnen en buiten glippen en nieuwkomers niets anders over blijft dan aan te bellen. Een paar seconden later wordt de nieuweling met een paar priemende ogen door een metalen kijkgat aangekeken en wordt beoordeeld of hij voldoet aan het hoge niveau dat geëist wordt om binnen te mogen komen.

Clientèle

Dit is Demonia, een S&M bar dat tegemoetkomt aan de wensen en behoeften van invloedrijke lokale hotemetoten en expats. Het opende zo’n 11 jaar geleden als het eerste hol van verborgen seksuele perversie voor het publiek maar wil exclusief blijven door bijvoorbeeld een eenvoudige dresscode voor te schrijven. In principe wordt zwarte kleding verlangd van de gasten en duidelijk mag zijn dat toegang in een T-shirt en slippers zeker geweigerd wordt. In bijzondere gevallen heeft men bij de ingang wat zwarte kleding beschikbaar.

De eigenaar

De eigenaar van Demonia is een Franse zakenman die anoniem wenst te blijven want hij beschouwt zijn financiële en handelsactiviteiten in Frankrijk en het beheer van Demonia als twee afzonderlijke werelden. “Het zou niet goed zijn”, zei hij, “dat mijn zakelijke relaties te weten komen dat ik S&M club in Bangkok bezit.”

Verder zegt hij: “Wij zoeken naar klanten uit de sociale midden en hogere klasse, niet te jong en niet dronken bij binnenkomst. Voor lawaaierige klanten die veel drinken is er geen plaats in onze club. De selectie van klanten is belangrijk voor ons, ik hoef niet veel klanten maar wil wel goede klanten.”

Mamasan

De dagelijkse activiteiten in Demonia worden geregeld door de mamasan, gepokt en gemazeld in “het leven”, die het allemaal al gezien heeft. Zij biedt zichzelf niet aan voor S&M diensten maar krijgt nog altijd een kick van het commanderen van slaven, puur voor de lol. “Ik stuur ze naar de Seven-11 in hun boxershorts om pinda’s en Vitamine C voor mij te kopen,” zei ze met een duivelse grijns.

Ze leidt de business met strakke hand, voor zowel de minnaressen als de klanten en iemand die denkt met dit kleine Thaise vrouwtje te kunnen sollen komt beslist van een koude kermis thuis.

Ze zegt dat de meerderheid van de klanten komen om gedomineerd te worden als slaven. Hun achtergrond is zeer verscheiden en ze komen niet alleen uit Thailand maar uit vele andere landen, Singapore, Japan en de Verenigde Staten om er maar een paar te noemen. Een verrassend groot aantal is eigenaar of directielid van een groot bedrijven of bekleedt een andere hooggeplaatste functie. Zij zijn gewend om opdrachten uit te delen, maar vinden het leuk om nu zelf als slaaf gecommandeerd te worden. Mamasan kent een behoorlijk aantal Thaise kopstukken die al dan niet regelmatig op bezoek komen en vanzelfsprekend kan zij daarvan de namen niet noemen. Discretie is verzekerd.

S&M

Niet alles is S&M, ook fetisj liefhebbers komen aan hun trekken. Wees niet verbaasd als u na binnenkomst een kleine naakte man ziet, die zich met een halsband om, als een hond laat behandelen. Mamasan vertelde over een Europees echtpaar waarvan de vrouw een complete set balletkleding bij zich had…. voor haar man!

Als men te verlegen is om de S&M in een “open” gezelschap te ondergaan of te beleven, kan de klant een kamer huren voor 3500 Baht per sessie. Een eerste ladydrink voor de meesteres kost 900 Baht en daarna 300 Baht. Op deze manier kunnen de dames wel aan een maandelijks salaris van 100.000 Baht komen.

Nederlandse klant

Ik ontmoette een Nederlandse man die zichzelf een vaste klant noemt want elke keer dat hij voor zaken naar Thailand komt bezoekt hij Demonia. Hij had in het verleden wel wat S&M geoefend met zijn toenmalige vriendin maar toen hij via mond-tot-mondreclame op bezoek ging bij Demonia was hij verkocht. Deze bizarre vorm van liefde was iets uit een andere wereld en hij kan er niet meer buiten.

Hij herinnert zich nog als de dag van gisteren de eerste nacht in Demonia. Hij werd naakt aan een kruis vastgebonden en voor het oog van een Japanse journalist en andere bezoekers met een Japans bamboe-zweepje geslagen. “Ik had enorme paarsblauwe plekken op mijn kont”, zei hij vergenoegd, “Ik kon een week niet zitten, maar het was geweldig.”

Sindsdien heeft hij allerlei andere fantasieën in Demonia meegemaakt. “Ik ben een dokter geweest, een Japans krijger, die van het slagveld terugkeert en herinner mij ook een “reis” naar een onbewoond eiland waar ik een zeemeermin tegenkom. Het lijkt wel of er geen grenzen zijn aan dit soort scenario’s.

Discretie

De man uit Nederland heeft een zeer goede baan in de import- en exporthandel en als publiek bekend zou worden dat hij regelmatig dit soort gelegenheden bezoekt, zou dat zijn loopbaan ernstig kunnen schaden. In Demonia wordt dit volledig gerespecteerd en is discretie de pijler voor een vaste klantenkring. Hier kunnen bezoekers al hun wensen, hoe vreemd en verwrongen hun gedachten ook mogen lijken voor een buitenstaander, in werkelijkheid omzetten zonder in de schijnwerpers te staan.

“Ik heb bijna alles wat Bangkok kan bieden op het gebied van nachtclubs en bars wel meegemaakt maar dit was iets anders voor mij,” legde hij uit. “Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn. Ik kan het mensen die iets anders willen zeker aanraden, gewoon uit nieuwsgierigheid en om jezelf beter te leren kennen.”

Geïnteresseerd? Kijk voor bijzonderheden op de website www.demoniabangkok.com

Bron: naar een artikel van Barbara Woolsey in Coconuts Bangkok

3 reacties op “Demonia, exclusieve S&M club in Bangkok”

 1. Fransamsterdam zegt op

  De – hoge – drankprijzen verdienen nog wel een kleine toelichting.
  In de eerste plaats zijn de kosten voor het verblijf, het gezelschap en de diensten hierbij inbegrepen. Je hoeft dus alleen de drankrekening te betalen.
  En in de tweede plaats is er een even simpel als aantrekkelijk ‘loyalty program’: Leden betalen slechts de helft van de genoemde prijzen. Voor 8.000 Baht (€ 215) ben je een half jaar lid. En voor dat geld krijg je dan een fles gedestilleerd, een fles wijn, of 18 flesjes bier op de koop toe.
  Dat is ook even slikken, maar het maakt de pijn een stuk draaglijker. 🙂

 2. Bacchus zegt op

  Als ik de prijslijst bekijk, kan ik mij niet voorstellen dat hier “BT’ers” (Belangrijke Thai) komen en als ik naar de dames kijk al helemaal niet!

 3. Rick zegt op

  Ongelofelijk wat een hype sm is geworden sinds 50 shades of grey, die scene was er voor die film en boek ook al maar toen vond iedereen het nog raar of vies en nu wil iedereen ineens aan een kruis hangen. Nou ja iedereen zijn eigen pleziertje zullen we maar zeggen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website