Ja, ik weet het wel! U komt naar Thailand voor de cultuur, om lekker aan het strand te liggen, te snorkelen of duiken, een mooie jungletocht te maken en te genieten van de befaamde Thaise keuken. U weet dat er ook een uitbundig nachtleven bestaat maar u bent een fatsoenlijk persoon die daar niets van hebben moet.

Om, wat dat laatste betreft, uw vooroordeel te ondersteunen hieronder een aardig filmpje van een show in Angelwitch. In de vestigingen van Angelwitch in Bangkok en Pattaya worden al meer dan 10 jaar dit soort sexy shows opgevoerd.

Het filmpje, dat speciaal voor YouTube werd gemaakt, toont een deel van de show in een rustig tempo tijdens een middagrepetitie.

Mocht uw vooroordeel omslaan in enig enthousiasme dan waarschuw ik u voor het geval u besluit ’s avonds een show in Angelwitch te gaan bekijken. De echte shows zijn flitsend en nietsverhullend.

De show is werkelijk mooi om te zien, mocht u met uw partner in Thailand zijn, ga gerust samen want zowel mannen als vrouwen waarderen deze sexy shows.

Kijk voor meer info op hun website: www.angelwitchpattaya.com/

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dBOKSjDLYK8[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website