Thailand. Deze naam staat synoniem voor heerlijk eten, een tropisch klimaat, fascinerende cultuur en prachtige stranden. Een vakantie in Thailand is populair bij reizigers over de hele wereld. En dat is niet voor niets. Thailand is veelzijdig en gevarieerd.

Laat je continu verrassen, bezoek een jungle vol exotische dieren, stranden met kristal helder water en winkelcentra van internationale allure. Een duik in de oceaan voelt als een warm bad. Het overheerlijke eten is een waar feest zodat ook je smaakpapillen vakantie kunnen vieren.

Het land is exotisch, maar toch veilig. Goedkoop, en desondanks uitgerust met alle moderne faciliteiten en luxe die je maar kunt voorstellen. In Thailand vindt je veel verschillende accommodaties in elke prijsklasse. Van een backpackerhutje op het strand tot de meest luxe hotels in de wereld.

Ondanks de vele toeristen die het land bezoeken behoudt Thailand haar eigen cultuur. De Thais zijn gastvrij, zorgeloos en staan bekend om de prachtige glimlach. Het leven van een Thai staat in het teken van plezier maken en Sanuk. Ervaar de ontspanning en de relaxte sfeer in ‘Amazing Thailand’.

Wat je ook wilt en wat je ook zoekt, je zal het vinden in Thailand.

[youtube]http://youtu.be/DEjcComji0o[/youtube]

6 reacties op “Ontdek Thailand (video)”

 1. Rene zegt op

  Dit gaat niet over Thailand, dit gaat enkel over Bangkok en omgeving

  • Ik zag toch iemand op een olifant door de jungle, waar is dat dan in Bangkok? Ga ik er een keer heen 😉

 2. rene zegt op

  Inderdaad enkele beelden buiten Bangkok, maar op de vingers van 1 hand te tellen

 3. Massart Sven zegt op

  Ik heb een paar mooie beelden gezien van Bangkok en van een gedeelte van Thailand maar ik vraag mij af of er al ooit iemand naar Chang Erewan of naar de Ancient City die beide op korte afstand van elkaar liggen juist buiten BK maar wel nog op de Shukumvit Rd?Deze beide plaatsen worden door geen enkele tour operator ooit bezocht ik was er reeds 3 maal wel dank zij mijn Thaise vrouw want anders had ik er ook nooit van gehoord of iets van gezien.

  • Miek37 zegt op

   The Ancient City is idd nog vrijwel onbekend, niet alleen bij touroperators, ook in reisgidsen en op commerciele sites wordt er zelden naar verwezen, zelf las ik de tip een paar jaar terug op een reisverhalen site, ben er ook meteen bij m’n eerstvolgende Thailand trip naar toe gegaan en was dolenthousiast! Ik heb het daarna nog wel getipt op tripadvisor maar achteraf gezien is het misschien ook maar beter dat het niet door busladingen touristen wordt bezocht want was het niet juist zo’n prettige ervaring omdat het er zo heerlijk rustig was! 😉

 4. Jan Nagelhout zegt op

  Ben er zelf nooit geweest, maar wist het wel, dus volgens mij staat hij ook gewoon in de Lonely plannet, in thais is het geloof ik Muang Boran
  http://www.lonelyplanet.com/thailand/sights/museum/ancient-siam

  En hier hun eigen website:
  http://www.ancientcity.com/

  Wel even geduld hebben, en hoe je dat ding op Engels krijgt is mij een raadsel…….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website