We zijn al diverse malen in Thailand geweest maar nog nooit bij de Erawan watervallen. Dus deze toch maar eens bezocht. We waren er al vroeg en hebben genoten van de rust, prachtige natuur en natuurlijk de watervallen.

Kortom wat ons betreft de moeite waard.

De Erawan waterval is een populaire toeristische attractie in Kanchanaburi. De waterval is genoemd naar de Erawan-olifant, een mythische olifant uit de Hindoe-mythologie. De waterval is gelegen in het Erawan National Park en bestaat uit zeven niveaus, elk met een eigen pool. Het water is helder en er zijn veel visjes te zien. Er zijn ook veel wandelpaden rond de waterval en in het park evenals faciliteiten zoals verhuur van roeiboten, elektrische fietsen en kampeermogelijkheden. Het is een populaire plek om te zwemmen, wandelen en genieten van de natuur.

Ingezonden door Arnold

Bekijk hier de video van de Kanchanaburi Erawan waterval

3 reacties op “Video Kanchanaburi Erawan waterval (lezersinzending)”

 1. walter de jong zegt op

  Geweldig mooie klim omhoog erg van genioten . 1 tip heb ik wel ..neem water mee maar niet de wegwerp flesjes die je daar kunt kopen want die mogen niet mee . .Neem zelf je drinkflessen mee en vul ze met water wat je daar koopt . Dit doen ze om zwerfvuil te voorkomen en daar sta ik volledig achter .Erawan is een aanrader als je in Kanchanaburi bent .

 2. antoon zegt op

  Prachtige watervallen wij hebben ze bezocht in 2017 met mijn broer en schoonzus ….zeer de moeite waard.
  mooi gefilmd …dank je voor het delen. gr antoon

 3. Bert zegt op

  Ben er toevallig ook afgelopen november geweest. Schitterend ! En wat een mooie film. Heb hem “geleend” en op mijn FB pagina gekopieerd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website