Thailand, het land van de vrijen en de glimlach. Wie van reizen houdt zal vroeg of laat in Thailand terecht komen.

Thailand heeft een toerist veel te bieden. Prachtige witte stranden, tropische regenwouden, natuurparken met wilde olifanten, uitgestrekte vlaktes met groene rijstvelden of de Noordelijk bergstammen.

Van het bruisende Bangkok tot het in nevelen gehulde Mae Hong Son. De paradijselijke stranden van Phuket en de ruines van Ayutthaya. Maar ook impostante tempels, fantastische duiklocaties, kleurrijke markten, leuke festivals en overheerlijk eten. Thailand heeft het allemaal!

De onderstaande video toont prachtige beelden van Thailand. Als je dit ziet gaat het kriebelen.

Thailand, Once in a Lifetime? Once is niet genoeg. Vandaar dat de meeste toeristen ook zeker terugkeren naar dit paradijs.
[youtube]http://youtu.be/EAJt5XVT2MU[/youtube]

10 reacties op “Thailand, Once in a Lifetime (video)”

 1. john zegt op

  Wat hou ik toch veel van het wonderschone Thailand!!!

  THAILAND IN MY HEART!!!!!

  • Pim zegt op

   Het is te hopen dat mijn ex deze prachtopnames niet ziet .
   Zeker weten ,dan komt ze hier weer naartoe .

 2. Khap Khun zegt op

  Ik ben een paar maanden terug maar als ik de beelden weer bekijk krijg ik weer heimwee

 3. Nok zegt op

  Prachtig filmpje maar met iets te veel blanken erin, net als de thaise tv eigenlijk waar je ook alleen maar blanke half-thai te zien krijgt.

  • Rob V zegt op

   Eens, een prachtige video met heel veel moois maar het blijft natuurlijk wel een “iets over de top” en “mooier dan waar” toeristenvideo. Vandaar natuurlijk het grote aantal blanken/toeristen. Het zou zou van dezelfde regisseur of handboek kunnen komen als de fimpjes doe zich richten op de westerse toeristen die naar Taiwan e.d. dienen te komen.

   Plus:
   – Mooie locaties, mooie locaties en nog meer adembenemende locaties. Dat maakt alles meer dan waard.
   – Redelijk evenwichtige verdeling van de diverse locaties: van budget tot super de luxe en van ontspanning tot modern en “authenthiek” vemaak. Voor iedereen wat wils.

   Min:
   – Teveel westerlingen die duidelijk acteurs zijn maarja de video is natuurlijk gericht op het aantrekken/aanspreken van blanke toeristen en menig toerist wil blijkbaar/natuurlijk de nodige westerse herkenningspunten zien (eten, mensen, activiteiten. …).
   – De achtergrond muziek.. mij iets te vrolijk en zo rechtstreeks uit een willeurig ander aziatisch promo video kunnen komen. 😉 Geen deuntje wat je lang wil horen.
   – Once in a lifetime? Volgens mij is Thailand (maar ook andere landen hoor) echt wel een land waar je meer dan één keer heen wilt en moet gaan, of je moet een enkele reis geboekt hebben naar dit mooie land!! 😉

 4. Lee zegt op

  Truly Amazing Thailand!!!!

 5. Mike48nl zegt op

  Weer een prachtige film van het land waar ik mijn ziel aan heb verpand. Waar halen jullie toch al die schitterende filmpjes vandaan? Gelukkig ben ik er weer over 6 weken. De voorvreugde word alleen maar groter na het zien van mijn lievelingsland. Ga zo door.

 6. Nathalie zegt op

  Prachtig zeg, echt héél mooi. In december ga ik voor de eerste keer, kijk er erg naar uit. Bedankt voor deze video.

 7. Patrick zegt op

  Prachtige weergave. Ik ga reeds 7 jaar naar Thailaend. Je ziet op de film waarom! Ik voel me er thuis!

 8. Abraham Jomart zegt op

  De machtigste realistische video van Thailand ooit gezien. GEWELDIG.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website