Video: Exclusieve businessclub in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
25 maart 2010

Mocht je echtgenoot regelmatig op zakenreis naar Bangkok gaan en je afvragen waar hij uithangt? Dan is het misschien beter om niet naar deze video te kijken.

Het gaat hier om een promotievideo voor ‘The Bank’. Dit is een ‘club’ voor zakenmensen, die even willen ontspannen na het harde werken.

Op de begane grond bevindt zich de “Banker’s Pub, compleet met live bands, dansers en een erotisch cabaret.

De “Banker’s Lounge” op de tweede etage kan je op de Chesterfield banken luisteren naar lounge muziek en kennismaken met mooie Thaise meisjes.

Er zijn ook 10 VIP Suites op de tweede en derde etage, elk uitgerust met pluchen sofa’s, grote plasma TV’s, topkwaliteit geluidsystemen en computergestuurde Karaoke apparatuur met meer dan 40.000 nummers in diverse talen. Vier van de grootste kamers hebben een eigen badkamer(!).

Er is tevens een ruimte voor groepen vanaf 30 personen, compleet met een eigen DJ en pooltafels. Op het podium kan je genieten van sexy danseressen, die een erotische act opvoeren. Speciaal voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes.

Kortom ‘De Bank’ is een luxe bordeel voor ‘businessman’ die op niveau wil onstpannen. Een soort Thaise Yab Yum.

[youtube]http://youtu.be/ok3-2yaSvlw[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Video: Exclusieve businessclub in Bangkok”

  1. Frans de Rijk zegt op

    Die bestaat al een aantal jaren hoor en echt leuk om heen te gaan en je kunt gerust je vriendin meenemen…..

  2. ReneThai zegt op

    Leuk dat jij dat allemaal weet Frans , kom jij daar vaak ?

    THE BANK is an exclusive member club catering to Asian business owners and Senior Managers needing to entrain their clients. Members come to relax with enjoy a special night with beautiful girls and pretty/mc models from Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website