Thai zijn vrijwel altijd vriendelijk en beleefd tegen buitenlanders. Wel verwachten ze daar ook manieren voor terug. Deze Engelsman dacht indruk te maken met veel gevloek en gescheld. Na een paar seconden lag hij ‘knock out’ op de grond.


.

No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Brutale Engelsman krijgt klappen in een Bangkok bar”

 1. Michiel zegt op

  Top video! Dat soort figuren komen hier helaas te veel…

  We zijn hier te gast in een mooi land. Thais zullen je altijd met respect benaderen, als je hen met respect behandelt.

 2. DutchGuy zegt op

  Is dit nu de oplossing?

  Met 4 mannen één engelsman KO slaan noemt men dat in Thailand respect tonen?

  Wat wilde die Engelsman eigenlijk?

  • Redactie zegt op

   Geweld is nooit goed te praten, ook niet van Thai. Deze Engelsman had waarschijnlijk ruzie om een rekening. In het begin hoor je hem ook vloeken en tieren. Daarna wordt hij agressief. In Thailand los je zoiets niet op met agressie. Thai helpen elkaar altijd, dus je verliest het ook.
   In uiterste gevallen kan je beter de toeristenpolitie bellen.

   Het is allemaal zo simpel te voorkomen wanneer je normaal doet.

  • Jan Buis zegt op

   Hij had wel een heel grote mond en vergat dat hij gast is! Eigen schuld 5555555

 3. DutchGuy zegt op

  Er is nog een ander aspect aan zo’n verhaal. Eerst verkopen ze die Engelsman alcohol, want op geld staan ze allemaal te wachten, dan als de Engelsman dronken wordt/is dan wordt hij lastig. Daar staan ze bekend om. En dan uiteindelijk is dit het resultaat. De kip en het ei verhaal. Als je respect hebt voor mensen dan stop je eerder met hem alcohol te verkopen, want daar kunnen die Engelsen helemaal niet mee omgaan. Maar het geld is belangrijker dan het respect?

 4. Evert zegt op

  @DutchGuy
  Ja hoor dus de verantwoordelijkheid wordt weer bij anderen gelegd, lekker makkelijk. Die Engelsman zal ook wel een moeilijke jeugd hebben gehad. En flessenmelk ipv moedermelk gekregen als baby.
  Gelul natuurlijk, als je niet tegen drank kan moet je niet zuipen. Als je een grote bek hebt kan je klappen krijgen, dat is het risico.
  Toffe actie van die Thais

 5. DutchGuy zegt op

  @Evert,

  Ik leg de verantwoordelijkheid niet bij een ander. Er zijn twee partijen en dus twee kanten. Als uitbater moet je erop bedacht zijn dat je klanten dronken en dus lastig worden. Als uitbater moet je ook lastige klanten aankunnen en is slaan geen optie.

  Als gast moet je je gedragen waar je ook bent. Je behoort netjes te blijven.

  Ook hier op het Thailand forum. Insinuaties over al dan niet hebben gehad van een moeilijke jeugd of van borstvoeding is eerder kinderlijke prietpraat. Over ge*** gesproken zeg.

  Slaan is nooit een optie. Je kunt nog altijd weglopen.

 6. PIM zegt op

  Is het jullie nooit opgevallen dat de rekening vaak niet klopt ?
  Het beste is altijd direkt te betalen ,want velen die dronken worden reageren dikwijls zo .
  Dan heb je meestal de poppen aan het dansen .

 7. P.G. zegt op

  Hele oude filmpje, weet niet waarom dit filmpje weer in de belangstelling is; betreffende farang wilde zijn rekening niet betalen en eisde meer drank zonder zijn voorgaande rekening eerst te betalen en verwarde zoals alle loosers Thaise vriendelijkheid met zwakheid. Hij kreeg uiteindelijk wat hij verdiende.

 8. P.G. zegt op

  P.S.:
  Jongen die hem K.O. sloeg was toen pas 17 jaar.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website