Mijn goede Engelse vriend Jamie woont al geruime tijd op Koh Chang en schreef recent het volgende op zijn Facebook pagina:

“Vandaag een tochtje gemaakt langs de oostkust en we ontdekten een mooi, klein resort, Garden of Joy, gelegen tussen Centerpoint en Koh Chang Hospital. Het is gelegen direct aan het strand in een prachtige, ontspannende omgeving.

Het menu zag er fantastisch uit met pannenkoeken, ijsjes, pizza’s en sandwiches. Ik had een ham en mozzarella panini en het was geweldig. Ze hebben ook een bakkerij en ik kocht er een voorraadje mooi vers brood om mee te nemen. Een geweldige vondst en ik kom zeker terug om de pannenkoeken en ijs te proberen”

Garden of Joy

Ik ging op zoek naar dit resort met restaurant en inderdaad, vond heel wat op Internet, compleet met video’s en beoordelingen. Van booking.com krijgt het resort een cijfer 8.3.

Bakkerij

Dat het resort een eigen bakkerij heeft is niet zo verwonderlijk, want de eigenaar en beheerder van Joy Resort & Restaurant is Alain Vanachter, een Brusselaar, die zijn (banket)bakkersopleiding heeft gevolgd aan de Covit in Anderlecht.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Tip vanuit Koh Chang: Garden of Joy Resort & Restaurant”

 1. Caspar zegt op

  Ben er jaren geleden eens een week geweest toen zat er een Italiaan in het restaurant en was er geen bakkerij.
  Wel leuke huisjes aan het strand en gratis Kano voor te varen en leuk zwembad kan het aan bevelen .

 2. Jomtien TammY zegt op

  Kleine verbetering:
  De school waar Alain zijn opleiding tot (banket)bakker heeft gehad noemt niet Covit, maar is het COOVI.
  Gekende school hier in België, voornamelijk voor ambachtelijke opleidingen…
  http://www.cvocoovi.be/nl


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website