De ‘Hop On Hop Off bus’ in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Thailand tips
Tags: , ,
26 december 2013

Sinds enige tijd rijdt er in Pattaya en omgeving een rood/geel gekleurde bus rond met daarop geschreven ‘Hop On Hop Off’ tours.

Dit is een eerste bus die alles toont wat er te zien en te doen is in Pattaya en omgeving. Andere landen en steden zoals Amsterdam kennen dit fenomeen al. De tour laat meer dan 40 plekken zien met attracties,koopcentra en Outlets. Dit is de beste manier om geïnformeerd te raken over Pattaya en omgeving.

De toerist krijgt niet alleen een sightseeing, maar kan onderweg ook uitstappen bij een attractie. Later als de bus weer langs komt, stapt hij weer op. De tickets kunnen in de bus gekocht worden,maar eveneens in grote winkelcentra zoals Central Festival Pattaya Beach.

De grote tour duurt ongeveer twee en een half uur. Verschillende rondrijtouren zijn mogelijk, waarbij men ook langs de Floating markt, Mimosa, Silverlake Winery en Nong Nooch Gardens komt. Een passpartout voor 1 dag kost vanaf 499 Bath. Meerdere dagen zijn mogelijk en wordt goedkoper. Er kan eveneens een pakket met entree gekocht worden met korting.

Kortom Pattaya heeft er voor toeristen weer een service bij.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “De ‘Hop On Hop Off bus’ in Pattaya”

 1. ron zegt op

  Inderdaad, ik heb hem gisteren gezien.
  Ik vraag me alleen wel af of het (in het centrum) op dit ogenblik zo’n succes is.
  Zojuist 25 min ! Werk gehad om van sukhumvit naar pattaya beach te geraken!
  Op de motorbike wel te verstaan…!
  Maar goed, wel een leuk idee.

 2. Leny zegt op

  Wij hebben in november gebruikt gemaakt van deze bus om naar de floating market te gaan en was ons prima bevallen. We hebben een stadstour gekregen met uitleg over pattaya ,naar de Budda Hill gebracht om foto,s te maken (10 min wachten ze dan ) om vervolgens door te rijden naar de floating market. Je wordt weer verwacht na anderhalf uur om terug te gaan, en mis je deze bus dan kun je na anderhalf uur weer de volgende bus nemen. En dit alles voor een prijs van 499 bath voor 2 personen inclusief kaartjes voor de floating market. Dus wij zeggen maak gebruik van deze bussen als U in pattaya bent, brengt U overal naar toe voor een redelijke prijs.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website