Pattaya’s bruisende nachtleven (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bars, Pattaya, Steden, Uitgaan
Tags: ,
16 augustus 2018
AJP / Shutterstock.com

Zeg je uitgaan in Pattaya dan zeg je ook Walking street. Deze toeristische strip heeft een enorme concentratie van bars, massagesalons en discotheken die zich uitstrekt van Soi 13 tot 16.

De straat wordt ‘s avonds afgesloten van het verkeer en is dan het domein van hordes toeristen uit diverse landen. Schreeuwend neonlicht en snoeiharde muziek begeleiden de rijen met mannen en vrouwen die zich vergapen aan alles wat zich hier afspeelt. Schaars geklede Thaise dames proberen met borden waarop de prijzen voor drankjes staan toeristen de bars binnen te lokken.

De Pattaya bierbars die je hier tegenkomt zijn legendarisch. Veel geschetter van Thaise dames die proberen om verstaanbaar te zijn boven het geluid van de muziek. Soms staat in het midden van de bar een boksring waar nachtelijk Muay Thai wedstrijden worden gehouden, deze beginnen om 19:00 en gaan door tot 23:00 uur.

Voor wie niet op vrouwen valt heeft Pattaya een aanzienlijke gay scene, zoals langs Thappaya Road, het Jomtien Complex, Soit Whitehouse en Soi 7. Natuurlijk kan je ook naar Boyz Town (Soi Pattayaland 1 & 3).

Kortom Pattaya heeft genoeg te bieden voor iedereen die uit zijn of haar dak wil gaan. Wil je een nog uitgebreider verslag van het nachtleven in Pattaya, lees dan het artikel van Gringo: Een kroegentocht in Pattaya

Video: Nachtleven Pattaya

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website